Charles Darwin Evrim Belgeselleri ( İstek )
-
Arkadaşlar birini forumda ben paylaşmıştım charles darvin yaşam ağacı ve evrim teorisi diye.
Bu belgesel 3 taneymiş birincisi benim dediğim.
Kalan ikisinin adını söyleyecek yada link ( hotfile ) verebilicek olan arkadaşımız varmı ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
-
Yaşam Ağacı dışındaki belgeselleri görmedim, senin konundan sonra iyice araştırdım yine bulamadım. Birçok torrent sitesinede baktım, Charles Darwin yazınca sadece Tree of Life(Yaşam Ağacı) çıkıyor.
-
Var hocam okulda izletilirken gördüm aynı adam anlatıyodu hatta..
Ama adını alamadım işte :S
-
Zamanında bende çok bakmıştım bu konuyla ilgili belgeseller darwin olsun evrim konusu vs..
Bunları bulmuştum,
Charles Darwin Biyografi
Charles Darwin ve Yaşam Ağacı
National Geographic’in Evrim BelgeseliBirde Sansürsüz - Evrim tartışması programında vardı pek bahsetmişlerdi evrim konusunda, bulabildiğin ekstra şey olursa paylaşırsan sevinirim.
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------
Zamanında bende çok bakmıştım bu konuyla ilgili belgeseller darwin olsun evrim konusu vs..
Bunları bulmuştum,
Charles Darwin Biyografi
National Geographic’in Evrim BelgeseliBirde Sansürsüz - Evrim tartışması programında vardı pek bahsetmişlerdi evrim konusunda, bulabildiğin ekstra şey olursa paylaşırsan sevinirim.
-----------------------------hocam elinde hf linkleri varsa atabilirmisin
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
MrAmor bunu yazdı:
Bunları bulmuştum,
Charles Darwin Biyografi
-----------------------------hocam elinde hf linkleri varsa atabilirmisin
-----------------------------link malesef yok :S
-