Chat Systemi
-
Merhaba degerli Arkadsalar,
sizlerden ricam
ben kendi sitemde kullanmak icin oyun ariyorum.
Bu siteyide degerli bir kardesim tavsiyesi üzerine geldim yardim ederler dedi.
Arkadsalar bana lazim olanlar.
Bilardo :
Okey :
Batak :
Tavla :
server üzerine kurup calistirmak icin ariyorum.
Mutlaka Admin Op kontrolu olmasi lazim.
Lütfen atmasyon cevap degil oyun olan yazsin gerekirse Üc.... öderim...
Birde Adam gibi Chat Programi Admin ve Op kontrollu olacak.
ayni sey onun icinde gecerli.
Saygilarimla
muzdagli@lycos.de -
Şimdi sen baya bişi istiyosun bunları adam gibi yapabilmek için programlama bilgin warmı? oyunları kendin yazabilirmisin? + iyi bi host falan... yok yazamam diyosan ücretsiz olarak böyle ufak tefek online oyunları ücretsiz olarak weren yerler war gir arama motorlarından arattır.
-
Bak bunları bedava bulabileceğin gibi parayla satan sitelerde var ayrıca sen bunları yapabilmen için biraz java-script ve java-applete bilgin olması gerekiyor.Aslında oyunlar java-applete ile yapılıyor ve internette çok.Ben bulmuştum ve eski sitemede koymuştum.6 oyun var o sitede.Java-Applete ile yapılmış.Java-applete ile yapmak istersen bilgiye fazla gerek yok zaten adamlar hepsini yapıp sana sunmuş.İşte altında bir reklemeı var silebilirsen sil.Benden bukadar.
Java-Applete bulmak için www.google.com gir ve arattır.İnşallah bu bilgiler işine yarar.
Eski sitem : www.programsitesi.8m.com -
Bi sefer Oyunlar Applet ile değil JSP ile yapılır. JSP demek Java Server Pages. Applet oyunları 10 para etmez. Superonline.com dakiler gibi istiyorsan JSP bilmen lazım.
Toplam Hit: 2224 Toplam Mesaj: 4