Chdbits Davetiyesi Olan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Şu aralar HD sunumlara kafayı takmış bulunmaktayım. Hdme.eu sitesinde üyeliğim var ama sunum sayısı çok fazla değil.

bu CHDbits hem hızlı hem çok seed eden hemde arşivleri genişmiş..

Kısacası davetiyesi olanın davetiyesine talibim :)

Seedbox var, fake upload vs tarzı şeyler yapmıyorum. Ratioyu da uçaracağıma emin olabilirsiniz :)

karşılığında TL yada Hdme verebilirim..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    Eski konu fakat tekrar konu açmak istemedim. Elinde chdbits davetiyesi olup da yollayabilecek olan varsa sevinirim.Başka bir çin sitesinde üyeliğim vardı ama bulgaristandayken üye olmuştum Türkiye'ye döndükten sonra ne yaparsam yapayım bir türlü seed ettiğim torrentlerden gelen uplaodlar siteye geçmiyordu bu yüzden üyeliğim inaktif oldu kullanamıyorum.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bannedolacaz
    bannedolacaz's avatar
    Erkek
    CHDBits davetiyesi olan varsa tl ile takas edebilirim. Bu arada fake de yaparım onu da belirteyim :)

Your account has been disabled.
Toplam Hit: 1214 Toplam Mesaj: 3