Check Digit Algoritması
-
Holyone'ın yazmış olduğu dokümanda okudum. Geçerli bir cc numarası tespit ettim mesela... Bunu bi web sitesinde denemek istedim.
Yalnız forum doldurulurken forumda istenen şeyler sadece kart numarası ile sınırlı kalmıyordu. Burda cc üzerindeki ad ve soyad artı olarak CVV2 numarasını yani kartın arkadaki 3 ve ya 4 numaradan oluşan son satırındaki rakamları istiyor. Bunları bulabilme imkanımız var mı?
-
Sanırım tespit etmek için sırf kartın elinde olması gerekiyor :s
-
cc ye bence hiç bulasma...
-
Kardeş ben çok araştırdım öyle bi algoritma mevcut değil :) onlar rastgele verilen numaralar.Kartın son kullanma tarihini fln soruyo nerden bilcen onları.O algoritmayla üretilen cc nolar tek başına işe yaramaz(En azından Türkiyede böyle,yurtdışında işler nası yürür bilmiyom) Onu ancak papağan denen ufak bi cihazı kullanarak kart kopyalıcaksın fln o şekilde yaparsın.Faazla kastırma olmaz,bayaa bi sermaye gerek,tanıdık bi kaç işyeri fln gerek.Yapamazsın yani :) ama gözünü kararttıysan herboku yaparım diyosan araştır.Bende papağanın devre şeması bile vardıda onu bide programlamak fln gerekiyo sanırım,zaten kayıpta oldu o dosyalar.Neyse işte takıl öyle ama zor iş yani,yapamazsın...
-
Ravage bunu yazdı:
-----------------------------
cc ye bence hiç bulasma...
-----------------------------Hoca ben orda şimdiye kadar nik çalıp kredilerini şey ediyordum. Şimdi bu gavur şeysi bi türlü doğrulanamadı. Globasing güvencesinde bilmem neyde yapılıyormuş:
Hata:
Alışveriş İşleminde Sorun Oluştu
Sorun = Hata kodu 99 : The card failed compliancy checks.
Bu hata kodunu cckredi@metodik.com adresine bildirerek yardımSIK ALINAN HATA KODLARI 01 Referral/Call Issuer Kart sahibi banka tarafından onay verilmemiştir. Bu hatanın sebebi bankalar arası bilgi ağlarında meydana gelen bir hata veya kartın mail order sistemine kapalı olması olabilir. Bankanıza danışınız... 05 Decline Kart sahibi banka tarafından onay verilmemiştir. Bazı bankalar internet üzerinden gerçekleşen işlemleri sınırlamaktadırlar. Bankanıza danışınız... 12 Invalid Transaction CVV2 numarası hatalı veya kart sahibi banka tarafından işlem reddedilmiş ve sebep belirtilmemiştir. Karşı banka sistemleri kapalı veya cevap veremiyor olabilir. 51 Not sufficient funds Kart sahibi banka tarafından, hesap bakiyesi müsait olmadığı için onay verilmemiştir. 54 Expired Card Kart sahibi banka tarafından onay verilmemiştir. Kartın son kullanım tarihinin, dolmuş veya hatalı olduğunu gösterir.. 57 Transaction not permitted to cardholder Kart sahibi banka tarafından onay verilmemiştir. Kredi kartı mail order sistemine kapalı veya geçmiş borçları sebebiyle blokeli olabilir. 58 Isyerinin bu isleme yetkisi yok Yabancı bir ülkeye ait kredi kartı kullanıyorsunuz... Bu sitede sadece TC Bankalarına ait kartları kullanabilirsiniz... 82 Incorrect CVV Kart sahibi banka tarafından onay verilmemiştir. Kartın Güvenlik Kodu'nun (CVC2/CVV2 numarası) hatalı olduğunu gösterir. 92 Unknow Response Code Bilinmeyen hata... 99 The Card Has Expired Kartınızın son kullanma süresi dolmuş... 99 Unable to determine card type. Böyle bir kart yok. Muhtemelen kart numarasını uyduruyorsunuz :) 99 The card failed compliancy checks. Kart numarası, CVV numarası veya kart tarihi hatalı. Doğru bilgilerle denemelisiniz...
Kredi kartı ödemelerinizde tüm işlemler
128 bit SSL kriptolama tekniği ile
Globalsign güvencesinde,
Garanti Bankası üzerinden yapılmaktadır.
Toplam Hit: 5032 Toplam Mesaj: 5