Checker.Exe Hatası [Yardım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unchain
    unchain's avatar
    Erkek

Sayın müritler. C.O.D 4 : Modern WARFARE yi zamunda dan indirip kurduktan sonra bu hatayı almaya başladım ve bir çözüm bulamadım.

Bulan veya bilen birileri yardım edebilir mi ?

Yaptığım onca iyiliğin tek yanlışta unutulduğunu gördüğümden beri kötü biriyim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unchain
    unchain's avatar
    Erkek

Up. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Hocam görev yöneticisinden bakar mısın bu checker.exe system32 veya WINDOWS'ta mı yoksa Program Files'ta mı takılıyor?

sigara değil, balık olan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unchain
    unchain's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Hocam görev yöneticisinden bakar mısın bu checker.exe system32 veya WINDOWS'ta mı yoksa Program Files'ta mı takılıyor?

Kullanıcı tarafından çalıştırılmış ama oyunlar bu olmadan oynanmıyormuş buna yerleştirilen bi virüs falan varmış bi yazı okudum bu sabah ama ne işe yaradığını hala bulabilmiş ve anlayabilmiş değilim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    korayozrak bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Kullanıcı tarafından çalıştırılmış ama oyunlar bu olmadan oynanmıyormuş buna yerleştirilen bi virüs falan varmış bi yazı okudum bu sabah ama ne işe yaradığını hala bulabilmiş ve anlayabilmiş değilim

Evet o yüzden sordum zaten, checker.exe görünümünde zararlılar olabiliyor, zararlılar genellikle system32de ve windowsta takılıyorlar, checkerın asıl olması gerektiği yer program files.

Şöyle bir şey deneyelim, notepad sayfası aç, içine şunu cp yap:

taskkill/IM checker.exe/F

programınadı.exe

start checker.exe

Bunu kaydedip kapatıp uzantısını .bat olarak değiştiriyoruz. Burda programınadı.exe dediğim şey, oynadığın oyunu çalıştırdığın .exe'nin adı. Mesela işte cod_4.exe falan gibi bir şey olması lazım, bakıver ona. Sonra bu .bat dosyasını Program Files'ta oynadığın oyunun bulunduğu klasörün içine atıyoruz. Oyunu bu .bat dosyası üzerine tıklayarak çalıştırıyoruz.

Kodun yaptığı şey checker.exe'yi zorla kapatmak, oyunu çalıştırmak, sonra checker.exe'yi tekrar başlatmak olacak. Bi bak bakalım çözüm olacak mı..

sigara değil, balık olan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unchain
    unchain's avatar
    Erkek

Şimdilik bir hata yok insallahta olmaz :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unchain
    unchain's avatar
    Erkek

Dikkat edilmesi gereken birşeymiş onu öğrendim C de 1 mb bile yer kalmadı bende uğraşamadım format attım...

Toplam Hit: 2727 Toplam Mesaj: 7