Checkup Hakkında Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Checkup yaptırmayı düşünüyorum askere gitmeden önce. A özel hastanesinde 650 - 1250 TL fiyat verirlerken B özel hastanesinde 200 TL diyorlar. Arasındaki fark ne olabilir. Ya da neye dikkat etmem gerek biraz kuşkulu bakıyorumda ösel hastanelere. 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

pahalı olan ekstra testler yapıyordur. check up'ın ana hatları belli zaten ucuza yapılan da aynı sonucu gösterecek pahalıya yapılan da

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Teknik olarak bilgim olmadığı için Bende arada kaldım acaba bu fiyat farkı nerden kaynaklanıyor diye. 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

kan basinci, diger tum kan testleri,  kolestrol seviyesi , prostat , kolon ve rektum , kilo , goz , dis  , idrar test, kolestrol , diski , tam fiziki muayeneyse..

otekinin tetkik edecegi testler eksik ise fiyat degisir hoca norma.

zaten ozel hastane demissin bir standardi yok

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

check up dediğimiz olay birden fazla uzmanın üzerinde test yapıp değerlendirmesidir. içeriklerini yazarsan yardımcı olurum. 

www.yesilgrow.com - Growshop
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

a hastanesi - kolesterol, şeker, troid, hepatit, kanser, prostat, akciğer (röntgen), karaciğer, romatizma, tüm aptonan ultrason (mide-karın), ekg

Tek doktor bakacak

200,00 tl

b hastanesi - gizli kan, hemoglan, kalsiyum, böbrek, kanser taraması, akciğer röntgen, tam idrar tahlil, kolesterol, prostat, ekg, efor testi, karaciğer, troid, hepatit, romatizma, ürüm asit, guatr

iç hastalıkları, kardiyoloji, göz, üroloji polikniklerinde muayene olarak sanırım 4 doktor bakacak

425 TL 

Toplam Hit: 968 Toplam Mesaj: 6