Checkup Hakkında Yardım
-
Checkup yaptırmayı düşünüyorum askere gitmeden önce. A özel hastanesinde 650 - 1250 TL fiyat verirlerken B özel hastanesinde 200 TL diyorlar. Arasındaki fark ne olabilir. Ya da neye dikkat etmem gerek biraz kuşkulu bakıyorumda ösel hastanelere.
-
pahalı olan ekstra testler yapıyordur. check up'ın ana hatları belli zaten ucuza yapılan da aynı sonucu gösterecek pahalıya yapılan da
-
Teknik olarak bilgim olmadığı için Bende arada kaldım acaba bu fiyat farkı nerden kaynaklanıyor diye.
-
kan basinci, diger tum kan testleri, kolestrol seviyesi , prostat , kolon ve rektum , kilo , goz , dis , idrar test, kolestrol , diski , tam fiziki muayeneyse..
otekinin tetkik edecegi testler eksik ise fiyat degisir hoca norma.
zaten ozel hastane demissin bir standardi yok
-
check up dediğimiz olay birden fazla uzmanın üzerinde test yapıp değerlendirmesidir. içeriklerini yazarsan yardımcı olurum.
-
a hastanesi - kolesterol, şeker, troid, hepatit, kanser, prostat, akciğer (röntgen), karaciğer, romatizma, tüm aptonan ultrason (mide-karın), ekg
Tek doktor bakacak
200,00 tl
b hastanesi - gizli kan, hemoglan, kalsiyum, böbrek, kanser taraması, akciğer röntgen, tam idrar tahlil, kolesterol, prostat, ekg, efor testi, karaciğer, troid, hepatit, romatizma, ürüm asit, guatr
iç hastalıkları, kardiyoloji, göz, üroloji polikniklerinde muayene olarak sanırım 4 doktor bakacak
425 TL