folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Cheek İn Adımın Yanlış Yazılması Sorun Yaratırmı?

Cheek İn Adımın Yanlış Yazılması Sorun Yaratırmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyler tripsa.com.tr den bılet aldım yarın ucagım var cheek ın yapayım dedım sıstemde adım harunmr olarak gorunuyor mr bay demek .. ben tripsanın sıtesınden normal bı sekılde herseyı duzgun doldurmustum.. ısın kotu tarafı amerıkada baska bı eyalate gıdecek olmam onlıne cheek ın yapmadım umarım yarın memur sorun cıkarmaz.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

müşteri bilmemnelerini ara.. iç hatlarda soyadında 1 harf yanlış diye adamı almamışlardı.. havaalanını karıştırdı adam düşün..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

müşteri bilmemnelerini ara.. iç hatlarda soyadında 1 harf yanlış diye adamı almamışlardı.. havaalanını karıştırdı adam düşün..

tripsaya mail attım hocam .. ucaga bınememem demek 1000$ ın gıtmesı demek :) gelınce onları mahkemeye vermem demek.. cheek ın ı onlıne yapmadım yarın havalımanında gorevlıye soylicem.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

harunum problem yok. hepsi oyle. bi de cheek in degil kardesim, check-in. saygilar hurmetler sana. bavulu da almisin hadi iyisin :)

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

harunum problem yok. hepsi oyle. bi de cheek in degil kardesim, check-in. saygilar hurmetler sana. bavulu da almisin hadi iyisin :)

:)) konustum zaten suan tripsa ile sorun olmayacagını soyledıler onlarda kanka. Saolasın sayense sag salim gitti valiz :) tesekkur ettım. Donuste goruselım mutlaka turk cayı ıstıyo canım sende kesın vardır :) .

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı

:)) konustum zaten suan tripsa ile sorun olmayacagını soyledıler onlarda kanka. Saolasın sayense sag salim gitti valiz :) tesekkur ettım. Donuste goruselım mutlaka turk cayı ıstıyo canım sende kesın vardır :) .

ayipsin kardesim, turkiyede bulamazsin bendeki cesidi. buyur gel ne zaman istersen:)

All I need is a possibility.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mizahi bunu yazdı
    h2run bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı

ayipsin kardesim, turkiyede bulamazsin bendeki cesidi. buyur gel ne zaman istersen:)

Donuste arıyorum o zaman senı yavuz :) haberleselım Allaha emanet ol bi istegın olursa mesaj at benıım tele gorusuruz ben yatayım sabah okul var :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Yaratır ben havalimanında çalışırken kimlik bilgisi ile boarding kartı eşleşmeyeni geri gönderiyordum orada 2 dk değiştirip geliyordu 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Yaratır ben havalimanında çalışırken kimlik bilgisi ile boarding kartı eşleşmeyeni geri gönderiyordum orada 2 dk değiştirip geliyordu 

+

Amerika bu hacı pasaportuna bakcak biletine bakcak gıcıklık yapabilirler

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 629 Toplam Mesaj: 9