Cheek İn Adımın Yanlış Yazılması Sorun Yaratırmı?
-
beyler tripsa.com.tr den bılet aldım yarın ucagım var cheek ın yapayım dedım sıstemde adım harunmr olarak gorunuyor mr bay demek .. ben tripsanın sıtesınden normal bı sekılde herseyı duzgun doldurmustum.. ısın kotu tarafı amerıkada baska bı eyalate gıdecek olmam onlıne cheek ın yapmadım umarım yarın memur sorun cıkarmaz.
-
müşteri bilmemnelerini ara.. iç hatlarda soyadında 1 harf yanlış diye adamı almamışlardı.. havaalanını karıştırdı adam düşün..
-
yunusdogan bunu yazdı
müşteri bilmemnelerini ara.. iç hatlarda soyadında 1 harf yanlış diye adamı almamışlardı.. havaalanını karıştırdı adam düşün..
tripsaya mail attım hocam .. ucaga bınememem demek 1000$ ın gıtmesı demek :) gelınce onları mahkemeye vermem demek.. cheek ın ı onlıne yapmadım yarın havalımanında gorevlıye soylicem.
-
harunum problem yok. hepsi oyle. bi de cheek in degil kardesim, check-in. saygilar hurmetler sana. bavulu da almisin hadi iyisin :)
-
mizahi bunu yazdı
harunum problem yok. hepsi oyle. bi de cheek in degil kardesim, check-in. saygilar hurmetler sana. bavulu da almisin hadi iyisin :)
:)) konustum zaten suan tripsa ile sorun olmayacagını soyledıler onlarda kanka. Saolasın sayense sag salim gitti valiz :) tesekkur ettım. Donuste goruselım mutlaka turk cayı ıstıyo canım sende kesın vardır :) .
-
h2run bunu yazdımizahi bunu yazdı
:)) konustum zaten suan tripsa ile sorun olmayacagını soyledıler onlarda kanka. Saolasın sayense sag salim gitti valiz :) tesekkur ettım. Donuste goruselım mutlaka turk cayı ıstıyo canım sende kesın vardır :) .
ayipsin kardesim, turkiyede bulamazsin bendeki cesidi. buyur gel ne zaman istersen:)
-
mizahi bunu yazdıh2run bunu yazdımizahi bunu yazdı
ayipsin kardesim, turkiyede bulamazsin bendeki cesidi. buyur gel ne zaman istersen:)
Donuste arıyorum o zaman senı yavuz :) haberleselım Allaha emanet ol bi istegın olursa mesaj at benıım tele gorusuruz ben yatayım sabah okul var :)
-
Yaratır ben havalimanında çalışırken kimlik bilgisi ile boarding kartı eşleşmeyeni geri gönderiyordum orada 2 dk değiştirip geliyordu
-
SeRDaR bunu yazdı
Yaratır ben havalimanında çalışırken kimlik bilgisi ile boarding kartı eşleşmeyeni geri gönderiyordum orada 2 dk değiştirip geliyordu
+
Amerika bu hacı pasaportuna bakcak biletine bakcak gıcıklık yapabilirler