Chip & PIN
-
Yaw geçen chipli kredi kartımla alışveriş yapıyorum. Philipsten güzel bir kulaklık aldım. Kredi kartımla ödemek istedim. HS'deki eleman kredi kartımı post makınasının içine soktu, sıra gelince beyefendi şifrenizi girin dedi. Tabi ben yerimde sabit duruyorum ki Okan Bayülgendeki gibi aleti versin. Meğese İş Bankasının aleti yerinden kalkmıyormuş. Adamın gözünün önünde şifremi yazdım.
Diğer bi olay ise Migrosta vuku buldu.. "Beyefendi şifrenizi söyler misiniz"
Alın size güvenli chipli kartlar.. -
komikmiş walla.. okan Abi görse kesin kızardı onlara..
Madem şifre kullanacak CC sahipleri bunu milletin gözü önünde niye girior anlamı ne..
Şifreii soyletmeye calısan Bence ne yapcak biliormusnuz.
BEYFENDi şifreyi soylermisiniz masa altındaki elamanlar kaydetsin Wordlist olusturuyoruzda :) -
ver kız makinayı deseydin :D
-
:Pp
-
:D
Şifremiz Allaha emanet bundan sonra -
otistiq demişki :
BEYFENDi şifreyi soylermisiniz masa altındaki elamanlar kaydetsin Wordlist olusturuyoruzda :)
yarıldım süperdi:D -
ben söylemiyorum iptale basın o zaman diyorum kimliği gösterip imzayı çakıyorum kız gözümün içine bakıyo :) ben ters adamım sizde ters olun kaptırmayın :)
-
Simdi kartı ceken adamın snn kredi kartını illegal olk kullanması için pin numarandan fazlasına ihtiyacı war POS makinası ile cektilerse sorun yoq demeqtir ama pos makinası yerine imprinter tarzı aletlerle kredi kartından cekerlerse o zmn kartındaki Kart Numarası, Kart Sahibi ,Banka Bilgileri gibi şeyler ortama aktarılır ve bu bilgilerle yeni bi kredi kartı kolayca basılabilr.. + Fake Kimlik.. Siz yinede kredi kartınızı kullanırken dikkatli oln adamı ayaqta şey ediolr walla
Toplam Hit: 1445 Toplam Mesaj: 8