CHP Kampanya Sitesine Kaydım Yapılmış Nasıl Silebilirim
-
Merhaba müritler, chp-2014.org'a biri benim adıma kayıt yaptırmış. E-posta adresime gelen duyuru ile farkettim. Böyle şeylerde adımın geçmesinden nefret ederim, kesin CHP'li bir tanıdığım benim adıma kayıt yaptırmıştır. E-postanın altında aşğıdaki yazı var ama verdikleri bağlantı çalışmıyor. Ben bu hesabı nasıl silebilirim?
Bu e-posta tarafınıza chp-2014.org tarafından oluşturulan üye veritabanına ****@hotmail.com adresi ile kayıtlı olduğunuz için gönderilmiştir. Üyelik bilgilerinizi güncellemek ya da üyelikten ayrılmak için tıklayın. chp2014@chp-2014.org gönderimlerinin tarafınıza sorunsuz ulaşmasını istiyorsanız lütfen chp2014.org adresini güvenli kullanıcılar listesine ekleyin. -
Yanlız iyi olaymış tanıdığım bütün akplileri üye yapayım bende :D 17gün kala bilerek berkinin fişini çektiler diyen adamlara yapılacabilecek en iyi tepki bu sanırım..
-
persian bunu yazdı
Yanlız iyi olaymış tanıdığım bütün akplileri üye yapayım bende :D 17gün kala bilerek berkinin fişini çektiler diyen adamlara yapılacabilecek en iyi tepki bu sanırım..
Benim için mesele AKP, CHP değil bu tarz şeylerde adımın geçmesini sevmiyorum. Koskoca partinin kampanya sitesinin onaysız üye kabul etmesi çok saçma.
-
kut bunu yazdıpersian bunu yazdı
Benim için mesele AKP, CHP değil bu tarz şeylerde adımın geçmesini sevmiyorum. Koskoca partinin kampanya sitesinin onaysız üye kabul etmesi çok saçma.
bence de çok haklısın.
"Üyelik bilgilerinizi güncellemek ya da üyelikten ayrılmak için tıklayın" bu bağlantı çalışmıyor mu?
-
Hocam tüm sitelerde maillist mantığı aynıdır. Onay maili gelmez. İstersen webmasterın maili falan varsa oraya bir mail atabilirsin.
-
kuytul bunu yazdıkut bunu yazdıpersian bunu yazdı
bence de çok haklısın.
"Üyelik bilgilerinizi güncellemek ya da üyelikten ayrılmak için tıklayın" bu bağlantı çalışmıyor mu?
Çalışmıyor hocam.
-
kut bunu yazdıpersian bunu yazdı
onaysız uyelık denemz buna
maksat kalabalık gostermek
-
ben akp liyim , chp de kaydımın ne işi var diye mail at : )
-
ersn bunu yazdı
ben akp liyim , chp de kaydımın ne işi var diye mail at : )
hahahahah :) bak bu ıyıydı :)
-
ISP = Microsoft Corporation