Chrome Durup Dururken Kafayı Sıyırdı
-
resmen chrome kafayı sıyırdı arkadaş. az önce birden yer imleri kapandı tekrar görünür yaptım bi baktım imler azalmış tekrar kapanmaya başladı 2-3 tane yer imi tek kaldı tekrar göster dediğimde.
kullanıcıyı silip tekrar oturum açayım dedim bütün yer imlerim gitmiş :/
geçmiş kaydı kayıtlı şifreler filan alayı gitti resmen sadece normal oyun oynuyordum face'den batak oynuyordum birden böyle bir şey oldu yapabileceğim bir şey var mı ? bi sürü site vardı elimin altında böyle çıplak gibi kaldım resmen
-
im mim ne ayaksın kreyzi lastpass eklentisini kuruyon şifre mifre hatırlamana hafızada tutmana gerek yok im silindi derdide yok istediğin gibi takıl eklentisi her tarayıcıda var neredeyse
-
Peroksit bunu yazdı
im mim ne ayaksın kreyzi lastpass eklentisini kuruyon şifre mifre hatırlamana hafızada tutmana gerek yok im silindi derdide yok istediğin gibi takıl eklentisi her tarayıcıda var neredeyse
:/
çözümün bu mu yani. kurtarma yollarını arıyorum ben sen ne anlatıyorsun
ayrıca bilenlere söylüyorum. yer imleri normalde gogıl ile senkronluydu ama nedense gelmiyor şimdi
-
aklıma ilk gelen profilini başka bir yerde açmışsın karşıdaki elemanda bu ne lan diyip sildi imleri
-
DestinatioN bunu yazdı
aklıma ilk gelen profilini başka bir yerde açmışsın karşıdaki elemanda bu ne lan diyip sildi imleri
3-4 tane yer imi kaldı hocu anlamadım ki ne boktan bi iştir bu :/
dükkanda da aktif hesap yarın sabah oradaki booksmark dosyası ile kurtarabilir miyim ? gogıl chromeyi açmadan yeni verileri alamaz sanırım ?
-
önce modemi kapa ondan sonra aç :D
-
Kreyzi bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı
3-4 tane yer imi kaldı hocu anlamadım ki ne boktan bi iştir bu :/
dükkanda da aktif hesap yarın sabah oradaki booksmark dosyası ile kurtarabilir miyim ? gogıl chromeyi açmadan yeni verileri alamaz sanırım ?
dükkanda pc yi açmadan önce net kablosunu çek chrome aç yer imi yöneticisine gir dışa aktar deyip masaüstüne html olarak kaydet.
kabloyu tak bütün yer imlerini sil (yedekleri değil chrome dekileri ) senkronize olunca içe aktar deyip masaüstündeki yer imlerini içe aktar yap.
olay bu haydi kolay gele :)
-
Hocam görev yöneticisine bak bakam ne göreceksin muhtemelen chrome update :) kendi kendine güncelliyor felan.
-
oh be tamamdır beyler :F
laptop aldığım güne bin şükür olsun oradan kurtardım booksmark'ları :F
-
Kreyzi bunu yazdı
oh be tamamdır beyler :F
laptop aldığım güne bin şükür olsun oradan kurtardım booksmark'ları :F
geçmiş olsun :)