Chrome Eklentisi : Politabiler (Politikacı İsimlerini Teletabiyle Değiştirir)
-
konu doğru yerdemi bilmiyorum daha uygununu bulamadım
azönce denk geldim bayaa güzel benim gibi politika sevmiyosanız en azından sikko haberler gördüğünüzde yüzünüzü güldürür biraz
https://chrome.google.com/webstore/detail/politabiler/olojdhbonkmgencdmdegpkjecfkebifh?hl=tr
-
Mükemmel :D
Politika sevmeyenler yüklesin, koptum burda :D
ABD'den Tinky-Winky'e cevap :D
-
hajı müthiş bişey samimiyetle söylüyorum varya ben bunu işyerinde paso haber sitelerinde takıln 50 yaındaki amcanın bilgisayarına yüklerim karşı ofisten de izlerim :D
şunun futbolcu isimleri için olanı varmıdır acaba yw ? istenilen futbolcu adı için istenen şeyi yazsın mesela . örümcek adam kırmızı kart gördü , batman bu sezon şu kadar gol attı gibisinden :D
-
radres bunu yazdı
hajı müthiş bişey samimiyetle söylüyorum varya ben bunu işyerinde paso haber sitelerinde takıln 50 yaındaki amcanın bilgisayarına yüklerim karşı ofisten de izlerim :D
şunun futbolcu isimleri için olanı varmıdır acaba yw ? istenilen futbolcu adı için istenen şeyi yazsın mesela . örümcek adam kırmızı kart gördü , batman bu sezon şu kadar gol attı gibisinden :D
eklentinin crx dosyasini indir. winrarla ac. icindeki javascriptte kodlari gorunuyo zaten. ordan eklersin istedigini
-
Eklentiyi indirin, bir klasöre açın. (nedense tekrar paketleyemedim, bu yüzden böyle anlatıyorum)
içindeki js'yi açın.
1) rand="xxx" satırını silin
2) var v = textNode.nodeValue; satırının altında aşağıdakileri ekleyin
var rand = Array("Tinky-Winky","Bobi","Laa-Laa","Po");
var random = rand[Math.floor(Math.random()*rand.length)];
v = v.replace(/\bBaşbakan Binali Yıldırım\b/g, random);
v = v.replace(/\bbaşbakan binali yıldırım\b/g, random);
v = v.replace(/\bBinali Yıldırım\b/g, random);
v = v.replace(/\bbinali yıldırım\b/g, random);
v = v.replace(/\bYıldırım\b/g, random);
v = v.replace(/\byıldırım\b/g, random);---
binali yıldırımlı kısımları random şekilde değiştirir.
TODO: kabinedeki tüm vekillerin isimlerini bu şekilde eklersek eklentiyi mükemmelleştiririz.
-
"
Tinky-Winky ve Putin Suriye'yi görüştü"
asdnfjldbfjkdbdsbfsdnfsfm
genişletsek isimleri :D asddasdsadasd