Chrome Eklentisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

Kendim için başladığım projeyi tbt halkına sunmaya karar verdim:

Benim gibi chrome kullanan arkadaşlar varsa uzantıların ne kadar rahatlık olduğunu biliyorlardır,ben de şöyle bir şey yapayım dedim ve

tbt uzantısı yapmaya başladım.

Şu an ki görünüm aşağıdaki gibi;

Ben de geliştirmek istiyorum diyen arkadaşlar varsa önce burada ki anlatımları gözden geçirdikten sonra, buradan dosyaları çekerek geliştirmeye başlayabilirler,konuyu buraya açma sebebim geliştirmek isteyen arkadaşların Html,Css,Js dillerini bilmeleri gerektiğindendir.

Ben etliye sütlüye karışmam,çok güzel kullanırım diyen arkadaşlar varsa onlar da buradan dosyayı indirip chrome ile birlikte açarlarsa kullanmaya başlayabilirler :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

ben etliye sutluye karismam, fevkalade kullanirim dedim ama kullanamadim. application not found dedi.

All I need is a possibility.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

bu değil de, yorum yazdıgımız veya açtığımız konuyu her zaman takip edemiyoruz.

yeni mesaj geldiğinde, mesajımız alıntı yapıldıgında falan uyarı verecek bir şey olsa güzel olurdu.

hatta tbt'nin kendinde böyle bi sistem olsa daha iyi olur.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

geliştirilmesi gereken noktalar:

tıklayınca browserde sayfayı açmıyor.

ilk 9 mesaj az.

Fatih tarafından 05/Mar/13 08:45 tarihinde düzenlenmiştir

enjoy i'm vaccinated
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

application not found hatası alabilirsiniz yüklerken tbt dizinini bulamadığı için yapıyor,hiyerarşi pem dosyası ve tbt klasörü şeklinde olacak yani hem çalışma dosyaları bilgisayarınızda olmalı hemde .pem uzantılı dosya.

Linke tıkladığımda browserda açmama konusuna gelince HolyOne abimiz güzel bir js önlemi almış gibi bir çözüm geliştirdim ama yemedi hala çözümler deniyorum... Güncellendikçe yeni dosyaları upload edeceğim

Toplam Hit: 960 Toplam Mesaj: 5