folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Chrome İçin Youtube Videolarını Download Eden Sorunsuz Eklenti Lazım

Chrome İçin Youtube Videolarını Download Eden Sorunsuz Eklenti Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Ben bunun için BestVideoDownloader eklentisini kullanıyordum ama son zamanlarda oda sorun vermeye başladı, bunun için tavsiye edeceğiniz sorunsuz hızlı güvenilir bir eklenti varmı arkadaşlar,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

chrome için böyle bi eklenti artık zor bulursun gibi, demin biraz bakındım, hepsi youtube'un kurallarından dolayı

youtube'dan video çekmek illegal vs yazmış.

http://www.clipconverter.cc/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

freemake.com programı indir buradan video altına download butonu atıyor. program çok iyi her türlü formatta ve kalitede indirebiliyorsun hızlı indiriyor. idm ile baş edecek derecede güçlü ayrıyeten indirirken bi çok formata da dönüştürebiliyorsun.

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    q0x bunu yazdı

freemake.com programı indir buradan video altına download butonu atıyor. program çok iyi her türlü formatta ve kalitede indirebiliyorsun hızlı indiriyor. idm ile baş edecek derecede güçlü ayrıyeten indirirken bi çok formata da dönüştürebiliyorsun.

Tam aradığım uygulama üstat, teşekkürler,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

chrome için böyle bi eklenti artık zor bulursun gibi, demin biraz bakındım, hepsi youtube'un kurallarından dolayı

youtube'dan video çekmek illegal vs yazmış.

http://www.clipconverter.cc/

adam gibi bir eklentidir kendileri

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 765 Toplam Mesaj: 5