folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Chrome Pencerelerini Açılır Baloncuk Haline Getirebileceğim Program Arıyorum

Chrome Pencerelerini Açılır Baloncuk Haline Getirebileceğim Program Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

arkadaşlar 10 sayfa chrome açıkken mesela z tuşuna basınca o chrome sayfalarını önüme getirsin tekrar basınca başlatta gizlesin arka planda çalıştırsın alt tab üzerinde görünmesin bunu yapan bildiğiniz program var mı rocketdock vb denedim ama onlarla olmuyor istediğim alt taba gelmemesi ve sadece o sayfaların arka plana atılması.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Chrome sekmeleri gruplama seçeneği var. O işini görmüyor mu ? 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı

Chrome sekmeleri gruplama seçeneği var. O işini görmüyor mu ? 

alt taba gelmesin istiyorum komple üstat.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Bir şey bulamazsan belki bu çözüm olur.

Windows + tab a bastığında gelen arayüzden yeni masaüstü oluşturup o sekme ya da sekme grupları sağ tık ile seçerek taşıma hedefinden yeni masaüstü 2 ye taşı dersen, 2. masaüstüne geçmediğin sürece alt tab da görünmez. 

ctrl + windows + sağ ok ya da sol ok ile sanal windows penceresine ulaşabilirsin. 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Birisi Autohotkey ile hayrina yazsin.
    v2 ile komple pencereyi yok edip komple getirmenin yolu var.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı

Bir şey bulamazsan belki bu çözüm olur.

Windows + tab a bastığında gelen arayüzden yeni masaüstü oluşturup o sekme ya da sekme grupları sağ tık ile seçerek taşıma hedefinden yeni masaüstü 2 ye taşı dersen, 2. masaüstüne geçmediğin sürece alt tab da görünmez. 

ctrl + windows + sağ ok ya da sol ok ile sanal windows penceresine ulaşabilirsin. 

bunu yapıyorum şimdilik evet ama program olarak varsa kaynak tüketimi açısından daha faydalı olur diye düşündüm...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jinpachi
    Jinpachi's avatar
    Erkek
    akmarky bunu yazdı

arkadaşlar 10 sayfa chrome açıkken mesela z tuşuna basınca o chrome sayfalarını önüme getirsin tekrar basınca başlatta gizlesin arka planda çalıştırsın alt tab üzerinde görünmesin bunu yapan bildiğiniz program var mı rocketdock vb denedim ama onlarla olmuyor istediğim alt taba gelmemesi ve sadece o sayfaların arka plana atılması.

arkadaşın önerdiği gibi AHK V2 ile hazırladım.
    siz Z harfini örnek verdiğiniz için kısayol olarak  Win+Z kısayolunu kullandım. 
    uygulama çalıştıktan sonra saatin yanında simgesi gelir. kısayola basınca Chrome sayfaları görev çubuğu ve ekrandan kaybolur.  Tekrar basarsanız geri gelir
    uygulamayı kapatmak için Win+Q kısayolunu kullanın. saatin yanındaki simgeye sağ tıklayarak da kapatabilirsiniz.

https://drive.google.com/file/d/1mVRNQGdMcUY7Mh-7b0myhEsZU2lzBjx7/view?usp=drive_link

Yaşa, Öl...
Toplam Hit: 1039 Toplam Mesaj: 7
program chrome