Chrome Pencerelerini Açılır Baloncuk Haline Getirebileceğim Program Arıyorum
-
arkadaşlar 10 sayfa chrome açıkken mesela z tuşuna basınca o chrome sayfalarını önüme getirsin tekrar basınca başlatta gizlesin arka planda çalıştırsın alt tab üzerinde görünmesin bunu yapan bildiğiniz program var mı rocketdock vb denedim ama onlarla olmuyor istediğim alt taba gelmemesi ve sadece o sayfaların arka plana atılması.
-
Chrome sekmeleri gruplama seçeneği var. O işini görmüyor mu ?
-
hypnot1c bunu yazdı
Chrome sekmeleri gruplama seçeneği var. O işini görmüyor mu ?
alt taba gelmesin istiyorum komple üstat.
-
Bir şey bulamazsan belki bu çözüm olur.
Windows + tab a bastığında gelen arayüzden yeni masaüstü oluşturup o sekme ya da sekme grupları sağ tık ile seçerek taşıma hedefinden yeni masaüstü 2 ye taşı dersen, 2. masaüstüne geçmediğin sürece alt tab da görünmez.
ctrl + windows + sağ ok ya da sol ok ile sanal windows penceresine ulaşabilirsin.
-
Birisi Autohotkey ile hayrina yazsin.
v2 ile komple pencereyi yok edip komple getirmenin yolu var. -
hypnot1c bunu yazdı
Bir şey bulamazsan belki bu çözüm olur.
Windows + tab a bastığında gelen arayüzden yeni masaüstü oluşturup o sekme ya da sekme grupları sağ tık ile seçerek taşıma hedefinden yeni masaüstü 2 ye taşı dersen, 2. masaüstüne geçmediğin sürece alt tab da görünmez.
ctrl + windows + sağ ok ya da sol ok ile sanal windows penceresine ulaşabilirsin.
bunu yapıyorum şimdilik evet ama program olarak varsa kaynak tüketimi açısından daha faydalı olur diye düşündüm...
-
akmarky bunu yazdı
arkadaşlar 10 sayfa chrome açıkken mesela z tuşuna basınca o chrome sayfalarını önüme getirsin tekrar basınca başlatta gizlesin arka planda çalıştırsın alt tab üzerinde görünmesin bunu yapan bildiğiniz program var mı rocketdock vb denedim ama onlarla olmuyor istediğim alt taba gelmemesi ve sadece o sayfaların arka plana atılması.
arkadaşın önerdiği gibi AHK V2 ile hazırladım.
siz Z harfini örnek verdiğiniz için kısayol olarak Win+Z kısayolunu kullandım.
uygulama çalıştıktan sonra saatin yanında simgesi gelir. kısayola basınca Chrome sayfaları görev çubuğu ve ekrandan kaybolur. Tekrar basarsanız geri gelir
uygulamayı kapatmak için Win+Q kısayolunu kullanın. saatin yanındaki simgeye sağ tıklayarak da kapatabilirsiniz.https://drive.google.com/file/d/1mVRNQGdMcUY7Mh-7b0myhEsZU2lzBjx7/view?usp=drive_link