folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Chrome Sık Kullanılanları Yedekleme (Yardım)

Chrome Sık Kullanılanları Yedekleme (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

nette arattım ama bi program var onla yapıldığını söylüyorlar.. şimdi kullanmadığım için programı programı yüklersem şimdiki sık kullanılanlar listem silinir mi ? ya da güvenilir mi ? yada başka bi yolu varmı yedeklemenin ? 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=tr&answer=96816

teşekkürler yanlış yerde aramışım sanırım. sağolasın 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carsisamet
    carsisamet's avatar
    Erkek

xmarks diye bi site var ona üye oluyorsun tüm sık kullanalıları kaydediyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

en sağdaki ayarlar ikonuna tıkla.yer yöneticisini seç.ordan düzenleye tıkla.. dışa aktarı seç. bi isim wer kaydet.. bu kadar.. bi knarda tut..bişe olursa.aynı şekilde içe aktar seçip o dosyayı gösterirsin olur biter. eklentiye filan gerek yok.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

serwo bunu yazdı:

en sağdaki ayarlar ikonuna tıkla.yer yöneticisini seç.ordan düzenleye tıkla.. dışa aktarı seç. bi isim wer kaydet.. bu kadar.. bi knarda tut..bişe olursa.aynı şekilde içe aktar seçip o dosyayı gösterirsin olur biter. eklentiye filan gerek yok.

teşekkürler sağolasın..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Felony
    Felony's avatar
    Erkek

chrome senkronizasyon girişini yaptığın zaman sık kullanılanlar vs.. dosyaların internette kayıtlı tutuluyor.

Bundan sonra herhangi bir bilgisayara senkronizasyonda kullandığın gmail hesabını girdiğin zaman, eski sık kullanılanlar geri gelmiş oluyor

böyle yaparsan daha isabetli olur

Güçsüz halklar güçlü liderler çıkarır, güçlü halklarınsa lidere ihtiyacı yoktur. "Viva ZAPATA"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Felony bunu yazdı

chrome senkronizasyon girişini yaptığın zaman sık kullanılanlar vs.. dosyaların internette kayıtlı tutuluyor.

Bundan sonra herhangi bir bilgisayara senkronizasyonda kullandığın gmail hesabını girdiğin zaman, eski sık kullanılanlar geri gelmiş oluyor

böyle yaparsan daha isabetli olur

yeni konu açmadan devam edelim.

pc ye format attım az önce. yer imlerini falan yedek almadım. nasıl olsa google sonkronize ediyor diye. ancak google da oturum açınca chrome üzerinde gelmedi yer imlerim. çözümü bilen varmı acaba?

Naber la?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

BU işime yaradı eyv. sağol

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
Toplam Hit: 9275 Toplam Mesaj: 9