Chrome Sık Kullanılanları Yedekleme (Yardım)
-
nette arattım ama bi program var onla yapıldığını söylüyorlar.. şimdi kullanmadığım için programı programı yüklersem şimdiki sık kullanılanlar listem silinir mi ? ya da güvenilir mi ? yada başka bi yolu varmı yedeklemenin ?
-
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=tr&answer=96816
-----------------------------teşekkürler yanlış yerde aramışım sanırım. sağolasın
-
xmarks diye bi site var ona üye oluyorsun tüm sık kullanalıları kaydediyor
-
en sağdaki ayarlar ikonuna tıkla.yer yöneticisini seç.ordan düzenleye tıkla.. dışa aktarı seç. bi isim wer kaydet.. bu kadar.. bi knarda tut..bişe olursa.aynı şekilde içe aktar seçip o dosyayı gösterirsin olur biter. eklentiye filan gerek yok.
-
serwo bunu yazdı:
-----------------------------
en sağdaki ayarlar ikonuna tıkla.yer yöneticisini seç.ordan düzenleye tıkla.. dışa aktarı seç. bi isim wer kaydet.. bu kadar.. bi knarda tut..bişe olursa.aynı şekilde içe aktar seçip o dosyayı gösterirsin olur biter. eklentiye filan gerek yok.
-----------------------------teşekkürler sağolasın..
-
chrome senkronizasyon girişini yaptığın zaman sık kullanılanlar vs.. dosyaların internette kayıtlı tutuluyor.
Bundan sonra herhangi bir bilgisayara senkronizasyonda kullandığın gmail hesabını girdiğin zaman, eski sık kullanılanlar geri gelmiş oluyor
böyle yaparsan daha isabetli olur
-
Felony bunu yazdı
chrome senkronizasyon girişini yaptığın zaman sık kullanılanlar vs.. dosyaların internette kayıtlı tutuluyor.
Bundan sonra herhangi bir bilgisayara senkronizasyonda kullandığın gmail hesabını girdiğin zaman, eski sık kullanılanlar geri gelmiş oluyor
böyle yaparsan daha isabetli olur
yeni konu açmadan devam edelim.
pc ye format attım az önce. yer imlerini falan yedek almadım. nasıl olsa google sonkronize ediyor diye. ancak google da oturum açınca chrome üzerinde gelmedi yer imlerim. çözümü bilen varmı acaba?
-
BU işime yaradı eyv. sağol