Chrome Sık Sık Çöküyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

şu aralar nerdeyse ikide bir çöküp duruyor. firefoxun ilk çıktığı zamanlar gibi oldu. stylish ve adblock eklentilerini kullanıorum. sadece 1 2 site açıkken bile çökebiliyor. diğer tarayıcıları da hiç sevmiyorum yok mu bi çare ?

black implies white, self implies other, life implies death.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

xp mi kullanıyorsun?   bendede öyle oluyordu önceleri.  sonra yandex kullandım. zaten chromenin altyapısının kullanıyor çökmeler yarı yarıya azalmıştı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umitomas
    umitomas's avatar
    Erkek

aynı sorun bende de vardı hocam artık dayanamadım sikerum dedim opera kullanıyorum bence daha hızlı chromeden ve gayette güzel tavsiye ederim

edit: win 7 kullanıyorum

umitomas tarafından 21/Eki/13 14:44 tarihinde düzenlenmiştir

Ben mi? Karakalemle çizilmiş gökkuşağı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

@jayde yok hocam win7 kullanıorum. yine de bi bakayım yandexe, çok benziyor zaten eklentiler de varsa ona geçebilirim.

@umitomas hocam opera iyi güzel de ben kullanamıyorum alışamadım kaç kez denedim. ne bileyim çok ters bana.

edit:

Yeni Yandex.Browser'a hoş geldiniz!
    Rahatça çalışmaya devam edebilmeniz için Google Chrome tarayıcısındaki tüm ayarlarınızı olduğu gibi taşıdık.

olduğu gibi taşıdı vay anasını :D

nurulmac11 tarafından 21/Eki/13 15:07 tarihinde düzenlenmiştir

black implies white, self implies other, life implies death.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umitomas
    umitomas's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı

@jayde yok hocam win7 kullanıorum. yine de bi bakayım yandexe, çok benziyor zaten eklentiler de varsa ona geçebilirim.

@umitomas hocam opera iyi güzel de ben kullanamıyorum alışamadım kaç kez denedim. ne bileyim çok ters bana.

edit:

Yeni Yandex.Browser'a hoş geldiniz!
    Rahatça çalışmaya devam edebilmeniz için Google Chrome tarayıcısındaki tüm ayarlarınızı olduğu gibi taşıdık.

olduğu gibi taşıdı vay anasını :D

aslında bende chromenin alt yapısıyım demiyorda resmen yaladım yuttum chromu sana farklı şekilde sunuyorum diyor :D

Ben mi? Karakalemle çizilmiş gökkuşağı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

chrome son sürüm yükle olmazsa zaten yandex ile chrome aynı sey bence firefox kullan baya geliştirmişler ben chrome bırakıp firefox kullanıyorum coğu zaman.

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

ben olaya başka bi açıdan bakacağım. eğerki çöküp duruyorsa yakında harddiskin yanacak demektir. benim öyle oldu mesela.. kıyamet alameti gibi düşün :D  harddisk alametlerinin birinci sırasında ikide bir çöken firefox vardır.

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
Toplam Hit: 729 Toplam Mesaj: 7