Chrome Sık Sık Çöküyor
-
şu aralar nerdeyse ikide bir çöküp duruyor. firefoxun ilk çıktığı zamanlar gibi oldu. stylish ve adblock eklentilerini kullanıorum. sadece 1 2 site açıkken bile çökebiliyor. diğer tarayıcıları da hiç sevmiyorum yok mu bi çare ?
-
xp mi kullanıyorsun? bendede öyle oluyordu önceleri. sonra yandex kullandım. zaten chromenin altyapısının kullanıyor çökmeler yarı yarıya azalmıştı
-
aynı sorun bende de vardı hocam artık dayanamadım sikerum dedim opera kullanıyorum bence daha hızlı chromeden ve gayette güzel tavsiye ederim
edit: win 7 kullanıyorum
umitomas tarafından 21/Eki/13 14:44 tarihinde düzenlenmiştir -
@jayde yok hocam win7 kullanıorum. yine de bi bakayım yandexe, çok benziyor zaten eklentiler de varsa ona geçebilirim.
@umitomas hocam opera iyi güzel de ben kullanamıyorum alışamadım kaç kez denedim. ne bileyim çok ters bana.
edit:
Yeni Yandex.Browser'a hoş geldiniz!Rahatça çalışmaya devam edebilmeniz için Google Chrome tarayıcısındaki tüm ayarlarınızı olduğu gibi taşıdık.olduğu gibi taşıdı vay anasını :D
nurulmac11 tarafından 21/Eki/13 15:07 tarihinde düzenlenmiştir -
nurulmac11 bunu yazdı
@jayde yok hocam win7 kullanıorum. yine de bi bakayım yandexe, çok benziyor zaten eklentiler de varsa ona geçebilirim.
@umitomas hocam opera iyi güzel de ben kullanamıyorum alışamadım kaç kez denedim. ne bileyim çok ters bana.
edit:
Yeni Yandex.Browser'a hoş geldiniz!Rahatça çalışmaya devam edebilmeniz için Google Chrome tarayıcısındaki tüm ayarlarınızı olduğu gibi taşıdık.olduğu gibi taşıdı vay anasını :D
aslında bende chromenin alt yapısıyım demiyorda resmen yaladım yuttum chromu sana farklı şekilde sunuyorum diyor :D
-
chrome son sürüm yükle olmazsa zaten yandex ile chrome aynı sey bence firefox kullan baya geliştirmişler ben chrome bırakıp firefox kullanıyorum coğu zaman.
-
ben olaya başka bi açıdan bakacağım. eğerki çöküp duruyorsa yakında harddiskin yanacak demektir. benim öyle oldu mesela.. kıyamet alameti gibi düşün :D harddisk alametlerinin birinci sırasında ikide bir çöken firefox vardır.