Chrome Sürekli Çıkış Yapıyor
-
formattan önce herşey normaldi google hesabım chromeda sürekli açıktı. ( uygulama hesabı değil, google.com hesabı)
format attım şuan hiçbir şekilde oturumum açık kalmıyor. kapatıp anında tekrar açıyorum google hesabımdan çıkış yapmış oluyor. var mı bunun bi yöntemi? yada google'ın kendi getirdiği bi özellikde benim mi yeni dikkati mi çekti?
şuan fark ettim diye çok can sıkıcı olmaya başladı. hadi gmailden cıkıyor da, youtubedan da cıkıyor. kafayı yedim bak elim ayagım dolanıyor
RotKerim tarafından 29/Oca/18 00:37 tarihinde düzenlenmiştir -
ccleaner kullanıyosan temizle dediğinde yapıyordur uygulamalardan chromedaki herşeyin tiki kaldır CCLEANER VS KULLANIYORSAN
-
RimPalace bunu yazdı
ccleaner kullanıyosan temizle dediğinde yapıyordur uygulamalardan chromedaki herşeyin tiki kaldır CCLEANER VS KULLANIYORSAN
alakası yok dostum normal şekilde kapatıyorum choremu ve baska hiç birşey yapmıyorum
-
chromun degisik bir sürümü var onu yükle
-
do_som bunu yazdı
chromun degisik bir sürümü var onu yükle
mesela?
-
-
bende de aynı sorun var. hatta oturum açmaya çaılışınca şifre yerine telefon ekranından dogru olan kodu seçmemi istiyor..
-
-
win10 storeda Google adında bi uygulama buldum. mini tarayıcı gibi birşey yapmışlar. onu denedim şimdi oturumum açık kalıyor orda. hesapla alakası yok tarayıcıyla alakalı sanıyorum
not: şuan microsoft edge denedim. sıkıntı yok. chomeda sıkıntı. sorunsuz calısan bir sürüm numarası söyler misiniz?
RotKerim tarafından 01/Şub/18 00:00 tarihinde düzenlenmiştir -
- Bilgisayarınızda Chrome'u açın.
- Sağ üstte Diğer,ardından Ayarlar'ı tıklayın.
- Alt tarafta Gelişmiş'i tıklayın.
- "Gizlilik ve güvenlik" bölümünün altında İçerik ayarları'nı tıklayın.
- Çerezler'i tıklayın.
- Bu menüde yapabileceğiniz işlemler:
- Çerezleri açma: "Engellendi" öğesinin yanındaki anahtarı açık konumuna getirin.
- Çerezleri kapatma: Sitelerin çerez verilerini kaydetmesine ve okumasına izin ver ayarını kapalı duruma getirin
---------------------
bunu yemezse gmail hesabını popup ve ımap hesabı ile ilgili bir sorun olabilir onun içinde;
1. Adım: IMAP'in etkin olduğundan emin olun
- Bilgisayarınızda Gmail'i açın.
- Sağ üstte, Ayarlar simgesini tıklayın.
- Ayarlar'ı tıklayın.
- Yönlendirme ve POP/IMAP sekmesini tıklayın.
- "IMAP Erişimi" bölümünde, IMAP'i Etkinleştir'i tıklayın.
- Değişiklikleri Kaydet'i tıklayın.
---------------------
çözümü bu 2 yoldan biridir diye tahmin ediyorum.
hades_06 tarafından 01/Şub/18 09:32 tarihinde düzenlenmiştir -
hades_06 bunu yazdı
- Bilgisayarınızda Chrome'u açın.
- Sağ üstte Diğer,ardından Ayarlar'ı tıklayın.
- Alt tarafta Gelişmiş'i tıklayın.
- "Gizlilik ve güvenlik" bölümünün altında İçerik ayarları'nı tıklayın.
- Çerezler'i tıklayın.
- Bu menüde yapabileceğiniz işlemler:
- Çerezleri açma: "Engellendi" öğesinin yanındaki anahtarı açık konumuna getirin.
- Çerezleri kapatma: Sitelerin çerez verilerini kaydetmesine ve okumasına izin ver ayarını kapalı duruma getirin
---------------------
bunu yemezse gmail hesabını popup ve ımap hesabı ile ilgili bir sorun olabilir onun içinde;
1. Adım: IMAP'in etkin olduğundan emin olun
- Bilgisayarınızda Gmail'i açın.
- Sağ üstte, Ayarlar simgesini tıklayın.
- Ayarlar'ı tıklayın.
- Yönlendirme ve POP/IMAP sekmesini tıklayın.
- "IMAP Erişimi" bölümünde, IMAP'i Etkinleştir'i tıklayın.
- Değişiklikleri Kaydet'i tıklayın.
---------------------
çözümü bu 2 yoldan biridir diye tahmin ediyorum.
2'si de aktif ve kapayı yiyecem az kaldı yemin ederim bi format daha atacam ha