Chrome Yer İşaretleri Çubuğu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Merhaba,

Chrome daki bu yer işaretleri çubuğunu birden fazla satır haline getirmemiz mümkün mü?

Şu an ki haliyle sadece bir satır olarak görünüyor, fazla yer işareti koyduğumda ise en sağda çift ok çıkıyor, ona basarsam diğerleri aşağıya menü şeklinde çıkıyor.

Ancak sürekli olarak hepsini birden görüntülemek istiyorum, mümkün müdür? Nasıl yapabilirim?

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Bende bu olayi arastirsim ama bi yol bulamamistim. Chrome kisilesstirme en az olan tarayici.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://chrome.google.com/webstore/detail/roomy-bookmarks-toolbar/kmfbpoigddhdibjcilijiejaidggonfc/reviews

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

https://chrome.google.com/webstore/detail/roomy-bookmarks-toolbar/kmfbpoigddhdibjcilijiejaidggonfc/reviews

hocam bu tam olarak çubuğu genişletmiyor anladığım kadarıyla

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

konu açılalı 3 yıl olmuş, dh baktım orda da çok eski kolar var. Çözüm bulamadım. Bu konuda çözüm bulan var mı ? Yardımcı olabilecek kimse var mı ?

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
Toplam Hit: 2575 Toplam Mesaj: 5
chrome bar yer adres işaretleri bookmarks