folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Chromebook Satan / Kullanan Var Mı ?

Chromebook Satan / Kullanan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

selam gençler,

çalıştığım yerde insanlar mac kullanıyor, haliyle pahalı. chromebooka geçirtsemmi diye düşünceler geçti kafamdan. aranızda chrome book kullanan var mı ?

insanların işi full chrome da , bolca tab açıp bişeyler yapıyorlar. sizce 8gb ram i5 işlemcili macbooktan benzer speklerde bi chromebooka geçilse sorun yaratır mı ? ihtiyacı karşılar mı ?

bu arada, chromebook falan satan varsa da teklif atabilir :)) 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

chromebook hic kullanmadim ama gecen hafta bir toplantimiz vardi, bi adam almanya'dan geldi acer'in chromebook'unu kullaniyordu. Toplanti odasindaki projektöre baglanmak icin kücük kablosuz bir usb cihazi var onu takip yazilimini yüklemesi lazim ama android OS oldugu icin driveri da olmadigi icin yapamadi :) gidip arabasindan chromecast aldi geldi. Neyse bi süre kullandiktan sonra basladi bilgisayarin fani haril haril calismaya.. Sadece powerpointten falan sunum gösteriyordu ama ekran yansitma + powerpoint fani baya calistiriyor.

Benim anladigim bu tarz cihazlar cok güclü degiller. Tabi belki adamin laptobunun parcalari cok iyi olmayabilir bilmiyorum. O yüzden deneyip de almanda fayda var. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Chromebook dediğimiz netbook ayarında çok hafif bir cihaz değil mi?

Standart bir laptop daha uygun olabilir gibi. Ama anladığım halihazıtda macbooklar varmış. Ellemeyin kalsın, yeniye ihtiyaç oldukça windowsa geçeceğinizi duyurun, daha itinalı kullanırlar 😄

...said addicted.
Toplam Hit: 840 Toplam Mesaj: 3
chromebook