Chrome"Da Sık Kullanılan Linklerden İstediğimiz Herhangi Birini Silebilir Miyiz ?
-
Selam müridler..
chrome ilk başladığında sık kullanılan siteleri ekrana listeleyebiliyor biliyorsunuz.bu güzel bir özellik.
ama bu sık kullanılanlar arasında herkesin görmesini istemeyeceğimiz şeyler olabilir tabi (gülmeyin evet) nasıl gizleyebilirim ya da listeden kaldırabilirim istediğim bir siteyi ?
-
önce küçük resim görünümünü seçiceksin. sayfanın sağ üst tarafında ki menüden sonra istediğinin üzerinde fareyi getirdiğinde kapatma seçeneği çıkıcak veya sabitleme seçeneği.
http://img402.imageshack.us/img402/8963/adszhl.jpg -
Quetzalcoatl teşekkür ederim =)
chrome a yeni geçtim, hızı ve stili bakımından çok sevdim de tam anlamıyla herşeyini çözemedim daha .. =) -
anlatım süper olmuş bende yapıvereym :D
hocam ayrıca gizli pencere var bu gizli pencerede ne yaparsan yap kayıt altına alınmaz.. geçmiş gibi..
Ctrl + Sağ Shift + N ile açabilirsin veya seçeneklerden yeni gizli pencere..
-
edit .. La tam atarken cvp gelmi :)
Hocam chrome browser iyidir.Performans testleri olumludur.
(*tıklayıp resmi büyütebilirsiniz)

ben linuxta kullanmıyorum.Nedeni ise windowstaki gibi bir verim alamadım.Zaten kararlı halini yayılamadılar.Bazen saçmalıyor.Flashta falanda problem çıkartıyor bende :-/ Bende dişimi sıkıp bekliyorumm..
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------
anlatım süper olmuş bende yapıvereym :D
hocam ayrıca gizli pencere var bu gizli pencerede ne yaparsan yap kayıt altına alınmaz.. geçmiş gibi..
Ctrl + Sağ Shift + N ile açabilirsin veya seçeneklerden yeni gizli pencere..
-----------------------------
o olayı keşfettim hocam incognito window.. -
sapık :D
İyi Oldu Bu Konu Bende Brazzers'i Nasıl Saklicam Diyordum :D
-
faydalı bir konu açtıysam ne mutlu =)