Chromede Sitenin Yarisi Gozukmuyor
-
merhabalar arkadaslar bi web sitesi yaptik ancak sikinti mevcut onceden bole bi sikintimiz yoktu simdi siteyi operada acitigimda full aciliyor ancak chrome da acitigimda ana sayfada 4 foto gozukmuyor bunun sebebi nedir sizce ben bi cozum bulamadim acikcasi butun kodlari tekrar tekrar kontrol ettim ama bisey bulamadim site www.shtor.com.ua akliniza gelen bi cozum varsa yardimlarinizi bekliyorum sagolun varolun:)
-
net çıkıyor hocu
ekran görüntüsü:http://prntscr.com/2mq070
sizin cookielerden kaynaklanıyor olabilir.
-
Dostum sıkıntı eksik dosyadan olabilir. Tasarım themeforest alıntı belli. Satın almadayısan warez çektiysen css ve js dosyalarına dikkatli bak eksik gedik bişey vardır mutlaka.
-
Bende de sol tarafda eksik görünüyor.
-
aynen soldan 4 resim görünmüyor, inceliyeyim bi
-
sorun yok bütün resimler görünüyor.
-
interfector bunu yazdı
Dostum sıkıntı eksik dosyadan olabilir. Tasarım themeforest alıntı belli. Satın almadayısan warez çektiysen css ve js dosyalarına dikkatli bak eksik gedik bişey vardır mutlaka.
haci abi onceden calisiyordu bi sikinti yoktu butun tariyicilarda denedim su chromun son guncellemesinden sonra bole oldu anlayamadim sebebini
-
duzelttim sorun kalmadi fotograflarin olceklendirmesi ile oynanmis o yuzden site sigdiramamis resimleri suanda normale dondu