Chrome'u Senkronize Etmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Tablet bilgisayarımda bulunan Chrome da uzun zamandır oturumum açık ve senkronize et seçeneğide açık durumda.Şuana kadar birçok yer imim oldu,epey fazlalar,bir kaç yıldır biriktirdiğim şeyler var.
    Şimdi ise yeni telefon aldım,chrome u yukleyıp senkronize etmek istiyorum ancak sorularım var.

Senkronize ettiğimde butun sekmelerim aynı düzende telefonuma gelicekmi?
    senkronizasyon açık kaldığı sürece telefonumda değiştirdiğim sildiğim veya eklediğim sekmeler otamatik bilgisayarımdada değişecekmi?

Veya bilgisayarımdan telefonuma aktardığımda senkronizasyonu kapattım diyelim,sonrasında bilgisayarımdan bazı sekmeler sildim telefonuma ise bazı sekmeler yukledim,senkronize ettiğimde durum nasıl olur?

Örn,bilgisayarıma facebook,tahribat,twitter var ve twitteri sildim.Telefonumdada facebook,tahribat,twitter,birde google var, her ikiside senkronize olduğunda durum nasıl olur?=

Son olarak bir bilgisayarda A klasorune Tahribatı koydum dıyelim telefonumdada tuttum B klasorune koydum en son senkronizasyonu acdıgımda durum ne olur

İlgilenip cevaplayanlara çok teşekkürler :)

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkcode
    Darkcode's avatar
    Erkek

telefonda ki chrome'da oturum açtığın zaman yerimleri şifreler vs herşey aynı düzende geliyor.

orda değişiklik yaparsan hesabında değişiklik yapılıyor doğal olarak bilgisayarında değişiyor.

telden eklersen pcde çıkar, silersen silinir ortak hesap yani. aynı şekilde bilgisayarında değiştirdiğin şeyler telefonunda değişecek.

nasıl edelim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    Darkcode bunu yazdı

telefonda ki chrome'da oturum açtığın zaman yerimleri şifreler vs herşey aynı düzende geliyor.

orda değişiklik yaparsan hesabında değişiklik yapılıyor doğal olarak bilgisayarında değişiyor.

telden eklersen pcde çıkar, silersen silinir ortak hesap yani. aynı şekilde bilgisayarında değiştirdiğin şeyler telefonunda değişecek.

Çok teşekkür ederim Dediğin gibiymiş :)

Her ikiside ortak biryerden çekiyor, en son senkrnize ettiğini o ankilerin olanının üzerine ekliyor.her hangi bi değiştirmede butun  bilgisayarlarımdakide değişiyor.

Teşekkürler :)

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
Toplam Hit: 1068 Toplam Mesaj: 3