Chronos Mu? RF511 Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar selam,

Geçtiğimiz aylarda Samsung’un RF511 notebookunu almıştım. Performansını, tasarımını ve görünüşünü çok beğeniyorum fakat şimdilerde “Chronos” adıyla “Samsung 700Z5A” piyasaya sürülecekmiş.  Aslında ben ikilemde kaldım.

RF511 notebook’umu kardeşime işlerini görmesi için vermeyi ve oyunları oynamak için de Chronosu almayı istiyorum. Ya da Chronosu kardeşime hediye olarak almak istiyorum.

Bu ikileme düştüm çünkü,

Biraz araştırdığımda, Chronos’un  Intel Core i7-2675QM işlemci, 8 GB Ram olacağını okudum. Bu arada ekran kartı da 1 GB DDR5 bellekli HD6750 (AMD).

Özelliklere bakınca ayrıca Chronos’un 8gb express cache’i çok ilgimi çekti. Ekran kartı DDR5’li. Bunlar çok iyi özellikler. Şarjı zaten muhteşem. 3 yıla kadar pilin % 80 kapasite koruması varmış. Batarya da 8 hücreli. Yani 9 saate kadar şarj gidiyor. 750 GB depolama alanı da sunuyor Chronos ama sizlere danışmak istedim. Sizce Chronosu işlerini kolayca ve hızlıca yerine getirebilmesi için kardeşime mi alayım? Yoksa yukarıda bahsettiğim sistem özellikleri ile rahatça  oyun oynayabilmek için kendime mi alayım?

Hem pil ömrü falan da uzun. Her yerde rahatça oynarım gibi geliyor.

Ne dersiniz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eredanne
    Eredanne's avatar
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar selam,

Geçtiğimiz aylarda Samsung’un RF511 notebookunu almıştım. Performansını, tasarımını ve görünüşünü çok beğeniyorum fakat şimdilerde “Chronos” adıyla “Samsung 700Z5A” piyasaya sürülecekmiş.  Aslında ben ikilemde kaldım.

RF511 notebook’umu kardeşime işlerini görmesi için vermeyi ve oyunları oynamak için de Chronosu almayı istiyorum. Ya da Chronosu kardeşime hediye olarak almak istiyorum.

Bu ikileme düştüm çünkü,

Biraz araştırdığımda, Chronos’un  Intel Core i7-2675QM işlemci, 8 GB Ram olacağını okudum. Bu arada ekran kartı da 1 GB DDR5 bellekli HD6750 (AMD).

Özelliklere bakınca ayrıca Chronos’un 8gb express cache’i çok ilgimi çekti. Ekran kartı DDR5’li. Bunlar çok iyi özellikler. Şarjı zaten muhteşem. 3 yıla kadar pilin % 80 kapasite koruması varmış. Batarya da 8 hücreli. Yani 9 saate kadar şarj gidiyor. 750 GB depolama alanı da sunuyor Chronos ama sizlere danışmak istedim. Sizce Chronosu işlerini kolayca ve hızlıca yerine getirebilmesi için kardeşime mi alayım? Yoksa yukarıda bahsettiğim sistem özellikleri ile rahatça  oyun oynayabilmek için kendime mi alayım?

Hem pil ömrü falan da uzun. Her yerde rahatça oynarım gibi geliyor.

Ne dersiniz?

Chronosu kendine al.

http://194.71.107.80/ Thepiratebay.se'e burdan ulaşabilirsiniz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Ne kadr hocam bu alet peki.?

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

Chronos'u her türlü alacaksın anlaşılan. Al ortaklaşa dönüşümlü kullanın :D

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:
    Ne kadr hocam bu alet peki.?

http://reviews.cnet.co.uk/laptops/samsung-series-7-700z5a-review-50004913/

Yukarıdaki linkte Intel Core i7 işlemci ve 8gb ramlisi £999, Intel Core i5 işlemci ve 6gb ramlisi £799 olarak görünüyor hocam ;)

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 1995 Toplam Mesaj: 6