folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder CHRYSLER Voyager 2008 Ual Ves Type Roof Dvd Player

CHRYSLER Voyager 2008 Ual Ves Type Roof Dvd Player

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

merhaba üstadlar araç için orjinal ekran ve dvd player arıyorum ama bir türlü bulamadım ebayda buldum ama sadece paypal üstünden işlem yapıyor. bu işlemi paypal üstünden yapabilecek yada türkiyeden tedarik edebilecek birisi varmıdır ? 

https://www.ebay.com/itm/113544170734?ul_noapp=true

aradığım bu 

furkiak tarafından 23/Nis/19 13:52 tarihinde düzenlenmiştir

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yurtdışında yaşayan bir müride parayı yolla alıp sana kargoyla yollasın diyeceğimde gümrükte vergi çıkabilir. 

Ben bu şekilde Volvo teyp almıştım gümrüğe takılmadan geçmişti şansa. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Android player lar daha iyi çözüm desem sorunsuz youtuba da detaylar dolu 96 model lincoln limuzin sök tak yapıyor tercihlerini daraltmak yine elinizde. 

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 741 Toplam Mesaj: 3
ekran