CIA’Nın Büyük Operasyonları
-
Elinizdeki kitapta CIA’nın en büyük 42 suçu özetlenerek anlatılıyor. Yasadışı, kanlı faaliyetlerin bu özeti bile, bağımsızlık, özgürlük ve adalet yanlısı herkesin kemiklerini sızlatmaya yeter. CIA’nın bir istihbarat toplama örgütü olduğu düşüncesi, CIA’nın en büyük propaganda zaferidir. Merkezi Haber Alma Ajansı adına rağmen, CIA’nın temel işlevi, gerçekte, ekonomik savaşı, darbeleri, suikastları ve hatta soykırımı da içeren örtülü ve gizli operasyonları yürütmektir. Örtülü operasyonlar CIA’nın can damarıdır.
Mark Zepezauer
KAYNAK YAYINLARI
Çeviren: Hasan Bögün
120 sayfa
http://www.sendspace.com/file/exd4pd -
bi de "belgeleriyle cia zihin kontrol operasyonları" adında bi kitap var. eskiden beyne çip takıp robota çevirirlermiş. bu eski teknolojiymiş artık uydudan direk robota dönüyormuş insan. Şu aselsanda durup durduk yere intihar eden bilim adamlarımız var ya hani. okuduktan sonra bir kaç gün geceleri uyuyamadım. Ko
rktum. Bakalım bu kitabı okuyunca nolacak.bi de "düşünce kontrol " diye bi film var. orda da çok güzel anlatmış. Kitap beni bozar diyenler için. :)
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
Elinizdeki kitapta CIA’nın en büyük 42 suçu özetlenerek anlatılıyor. Yasadışı, kanlı faaliyetlerin bu özeti bile, bağımsızlık, özgürlük ve adalet yanlısı herkesin kemiklerini sızlatmaya yeter. CIA’nın bir istihbarat toplama örgütü olduğu düşüncesi, CIA’nın en büyük propaganda zaferidir. Merkezi Haber Alma Ajansı adına rağmen, CIA’nın temel işlevi, gerçekte, ekonomik savaşı, darbeleri, suikastları ve hatta soykırımı da içeren örtülü ve gizli operasyonları yürütmektir. Örtülü operasyonlar CIA’nın can damarıdır.
Mark Zepezauer
KAYNAK YAYINLARI
Çeviren: Hasan Bögün
120 sayfa
http://www.sendspace.com/file/exd4pd
iyi de bütün istihbarat servisleri resmi olarak bilgi toplar ama aslında "suç" işlerler. Cia en büyüklerden biri olduğu için tepki çekmektedir, yoksa bütün gizli servisler kendi ülkesinin çıkarları için o işleri yapar zaten ya da yapma amacındadır. -
Belgesel türünde birşeyi yok mu bunun, daha güzel olurdu.
-
ontedi bunu yazdı:
Belgesel türünde birşeyi yok mu bunun, daha güzel olurdu.
-----------------------------ontedi, burada farklı bir durum sözkonusu, kitabın ilk sayfasında baktım aklıma gelenler;
Gehlen Örgütü
Uyuşturucu kaçakçılığı,
JFK Suikasti
Banka dolandırıcılığı vs. bu operasyonlar kesinlikle bir devlete ait istihbarat teşkilatına ait olamaz..
Kaldı ki buraya da katılmıyorsun,
ABD; başlı başına zaten masonik düzene dayalı spastik bir devlettir..
-
philist bunu yazdı:
-----------------------------bi de "belgeleriyle cia zihin kontrol operasyonları" adında bi kitap var. eskiden beyne çip takıp robota çevirirlermiş. bu eski teknolojiymiş artık uydudan direk robota dönüyormuş insan. Şu aselsanda durup durduk yere intihar eden bilim adamlarımız var ya hani. okuduktan sonra bir kaç gün geceleri uyuyamadım. Ko
rktum. Bakalım bu kitabı okuyunca nolacak.bi de "düşünce kontrol " diye bi film var. orda da çok güzel anlatmış. Kitap beni bozar diyenler için. :)
onu okudum taaki doç.dr ümit sayının kitabını alana dek (derin devlet gizli projeler vs.. var mutlaka alın) inanıyordum.Yani korkmana gerke yok adamda bir çok şeyi açıklamış üstelik doç.dr. 16 senenin birikimi :)