Çiçek Sepetini Kullananlar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

hocalar çiçek sepeti ni bilmeyen yoktur heralde. sitede meyve bölümü diye bir alan var. çok güzel ve çok hoşuma gitti. daha önce burayı bir kaç kez kullandım gayetde memnunum fakat şimdi çiçek sepetinin meyve bölümünden bir ürün göndermek istiyorum izmir'e fakat adamların izmire meyve bölümünün hiç bir ürünün gönderemiyormuş.

buna benzer bildiğiniz başka siteler varmı ? yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.ciceksepeti.com/sepeti/meyve-buketi/

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

çiçeksepetine rakip bukadar büyük ağı olan biryer sanmıyorum hocam. çiçek sepeti ile ilgili bi anımı anlatayım.

İzmir/Ödemiş de hatuna çiçek alacaktım internetten yurda istediğim saatte götürsünler diye , sonra vazgeçtim gittim çiçekçiye dedim abi şu isme şu saatte şuraya gidecek çiçek , tamam dedi sonra dedi bir bakarmısın , yüzüme böyle acır bir bakışla baktı , o bayana kısa bir süre önce de çiçek gitmişti çiçek de çiçeksepeti üzerinden sipariş edilmiş. Tabi bunu ilk duyguğum an kafayı tırlatmak üzere oldum bir an sonra o çiçekleri facede görmüştüm (çiçeğin dalında çiçeksepeti logosu vardı çünki) baktık , babası göndermiş çiçekleri :D  az daha gümbürtüye gidiyorduk he :) meyve olayı süpermiş hocam.

up yapayım dedim abarttım galiba :D özür :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

444cicek mi ne var kullanmadım ama onu aşağı yukarı ürünler hep aynı gibi geldi bana

Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valira
    Valira's avatar
    Dişi

bonnyfood gönderir

The ability to destroy a planet is insignificant, next to the power of the force.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

444cicek meyve sepeti gonderiyor, daha onceden bu site araciligi ile cicek gondermistim, herhangi bir sorun cikmadi, telefonlara da cevap veriyorlar.

Bortubocek sever
Toplam Hit: 847 Toplam Mesaj: 5