Çiçeklerin Aşkı
-
Eski tarihlerde bir zamanlar insanlar var olmadan önce iki tane çok güzel çiçek varmış. Bu çiçekler ilkbahar zamanı tüm çiçeklerle aynı anda açar. Bütün kahverengi toprağı rengarenk bir tabloya çevirirlermiş. Bu iki çiçek birbirine aşıkmışlar. Her ilkbahar geldiğinde birbirlerine olan özlemlerini giderir ve bir sonraki ilk bahara kadar birbirlerini beklerlermiş. Kışlardan erkek çiçek düşünmüş neden biz kışın açmıyoruz neden sadece ikimiz olmuyoruz bu topraklarda demiş kendi kendine ve ilkbaharda bunu sevgilisine söylemeye karar vermiş. Kış bitmiş ilkbahar gelmiş ve tüm çiçeklerle beraber onlarda açmışlar. Erkek çiçek hemen teklifini söylemiş :aşkım ben kışın şöyle bir şey düşündüm ben seni çok seviyorum ve seni tüm çiçeklerden kıskanıyorum sen çok güzelsin ve biliyorsunki ikimizde ne zamandır istediğimiz tek şey sadece ikimizin olacağı bir dünya ben düşündümki neden kışın açmayalım neden sadece hiç bir çiçegin cesaret gösteremediği yerde biz açıp aşkımızı doya doya yaşamayalım demiş Dişi çiçegin bu çok hoşuna gitmiş oda kabul etmiş. İlk bahar geçmiş yaz bitmiş kış gelmiş ve karların arasından bütün gücüyle erkek çiçek çıkmış ve açmış. Gözleri hemen dişi çiçeği aramaya başlamış onu görememiş demişki birazdan oda çıkar beklemiş beklemiş ama açmamış o umudunu korumuş günler geçmiş ama o açmamış yavaş yavaş umudunu yitirmeye başlamış boynunu egmiş o soguga direnmeye çalışmış ama umuduyla beraber direncide bitmiş ve ölmüş . ERKEK ÇİÇEGE KARDELEN DEMİŞLER ONU YARI YOLDAN BIRAKIP UMUTLARI VE HAYALLERİ ÖLDÜREN DİŞİ ÇİÇEĞE İSE HERCAİ DEMİŞLER .... unutmayın nerde bir kardelen görürseniz aşkını hala bekleyen deli bir aşık nerde bir hercai görürseniz yalancı bir aşk demeyi
-
ağlattın beni be yaralarımı deştin. helal olsun sana paylaşım için teşekkürler
-
güssell ellerine sağlık !!!
-
kardeşler yorumlarınızı bekliyom cevaplayın yawwwwwwwwwwww
-
yarası olanların okuması pek ii olmuo... aylarca çabalıyosun bişeyleri unutabilmek için böle bi yazı bi anda herşeyi aklına getirio(: neyse saol güzel yazıydı
Toplam Hit: 1094 Toplam Mesaj: 5