Çift Bağlantı Olmuyor !
-
Merhabalar, arkadaslar bnm bi toshiba laptop var bi de xp sistem bi bilgisayarım var.. apartmanda tek modemde 4 kişi kullanıorz ve ben çift girişli bi kücük alet var adını hatırlayamadım onun sayesinde 2 bilgisayarda aynı anda nete baglanır sanıodm taktım kabloları işte dönüo da dönüo altta o sarı şey :) ve baglanmıyo laptop vista kablosuz baglantılar var yazıo... falan nası yapıcaz ?
-
toshiba bi laptop var bunda wista yüklü demek istedinse apartmanda tek modem 4 portlu ise çift girişli icat hub ise:
önce dagıtım yapmadan direk bi bak net baglantın varmı? varsa hub a gir ordan çıkan kabloyu laptoba baglama xp kurulu olana bak ag baglantın oluşuyormu oluşmuyor ise hubda bi anormallik vardır.
çok bilinmeyenli bi denklem sormuşsun sen.
-
o çift girişli şey neye benziyo eğer arkdaşın dediği gibi hubsa sanırım onların da alt ağ geçidi var modeminkinden farklı olmalı onu önce pclerden birine bağlayıp uygun şekilde değiştirmen lazım eğer hub swish yahut bu görevi yapan bi cihaz değilse olmaz diyebiliyorum
-
Modemin cd si yüklümü?
-
"o çift girişli şey neye benziyo"
Toplam Hit: 1403 Toplam Mesaj: 5