folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Çift Bağlantı Olmuyor !

Çift Bağlantı Olmuyor !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeseLiTurq
    NeseLiTurq's avatar
    Erkek

Merhabalar, arkadaslar bnm bi toshiba laptop var bi de xp sistem bi bilgisayarım var.. apartmanda tek modemde 4 kişi kullanıorz ve ben çift girişli bi kücük alet var adını hatırlayamadım onun sayesinde 2 bilgisayarda aynı anda nete baglanır sanıodm taktım kabloları işte dönüo da dönüo altta o sarı şey :) ve baglanmıyo laptop vista kablosuz baglantılar var yazıo... falan nası yapıcaz ?

İyi bilirdik derler elbet ardımdan, bundan büyük bi yalan yok !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

toshiba bi laptop var bunda wista yüklü demek istedinse apartmanda tek modem 4 portlu ise çift girişli icat hub ise:

önce dagıtım yapmadan direk bi bak net baglantın varmı? varsa hub a gir ordan çıkan kabloyu laptoba baglama xp kurulu olana bak ag baglantın oluşuyormu oluşmuyor ise hubda bi anormallik vardır.

çok bilinmeyenli bi denklem sormuşsun sen.

yunusozturk.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    o çift girişli şey neye benziyo eğer arkdaşın dediği gibi hubsa sanırım onların da alt ağ geçidi var modeminkinden farklı olmalı onu önce pclerden birine bağlayıp uygun şekilde değiştirmen lazım eğer hub swish yahut bu görevi yapan bi cihaz değilse olmaz diyebiliyorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    Modemin cd si yüklümü?

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRuN
    ToRuN's avatar
    Erkek
    "o çift girişli şey neye benziyo"

Toplam Hit: 1403 Toplam Mesaj: 5