folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Çift Ekran Kartı Problemi

Çift Ekran Kartı Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Laptopda çift ekran kartı var, biri onboard Intel HD Graphics 4000 ve harici olarak AMD Radeon HD 7650M. Radeon'un driver'inde sorun var. Laptop sleep mode'dan uyanamıyor. Forumlarda okudum eski driver'i kurmamı söylediler. İyi hoş, Device manager'dan driver'i uninstall ediyorum makinaya restart atıyorum tak kendi kendine driver kuruyor. Uninstall etmeden eski driver'i kurmaya kalkıyorum yine yeni driver kuruluyor. Bu paradox'dan kurtulamadım. Bu işi nasıl halledebilirim?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Amd kullanmadım hiç,ama driver boyutu düşük olmaz yani mesela nvidia driver'ı 200 küsür mb. Tak diye inecek birşey değil,internet bağlantısını kesip kurabilirsin.

Otomatik güncelleştirmeler açıksa oradan kuruyordur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ilk önce eski dediğin driver,ı makinaya indir dursun sonra driver sweeper programını indir daha sonra makinanın internet bağlantısını kes ve
    driver sweeper programı ile ne kadar amd-ati driveri varsa sil sonra eski dediğin driver,ı kur.

Toplam Hit: 831 Toplam Mesaj: 3