folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Çift Ekranda, Ekranlar Arası Geçişte Takılma

Çift Ekranda, Ekranlar Arası Geçişte Takılma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Çift ekran kullanıyorum ve son değişiklikle ekranları yan yana değil altlı-üstlü kullanmaya başladım. Böyle oluncada alttaki ekranda browser üstte ekranda IDE kullanıyorum. Browserda sekmeleri seçerken üstteki ekrana kayıyorum arada. Bu geçişleri direkt olarak değilde geçiş esnasında biraz zorlayıp öyle geçme ile ilgili mac kullananlarda bir opsiyon vardı. Windows 7'de böyle birşey mümkün mü acaba?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Win 10, ana ekran karşımda yan monitör de solumda hocam,ben de sola çekerken hafif bi hüüoopp bilader nereye diyor ama hızlıca sola atınca hemen monitöre dalıyor. 

Çok sıkılıyom
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı

Win 10, ana ekran karşımda yan monitör de solumda hocam,ben de sola çekerken hafif bi hüüoopp bilader nereye diyor ama hızlıca sola atınca hemen monitöre dalıyor. 

bende öyle birşey istiyorum hocam. benimki direk geçiyor :)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 920 Toplam Mesaj: 3
çift ekran