Çift Hatlı Akıllı Telefon Önerisi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

müridler bizim peder için çift hatlı bi akıllı telefon almamız gerek, elindeki telefon artık kendisine masrafdan başka bişey getirmiyo, özellikle kullanan arkadaşlardan tavsiye istiyorum, piyasadaki bi kaç model hakkında görüş almak adına, telefon android yada başka bişey olabilir ama internetde bankacılık işlemlerini yapbilecek seviyede olsun, bide 2 hattı birden çalıştırsın.

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

müridler bizim peder için çift hatlı bi akıllı telefon almamız gerek, elindeki telefon artık kendisine masrafdan başka bişey getirmiyo, özellikle kullanan arkadaşlardan tavsiye istiyorum, piyasadaki bi kaç model hakkında görüş almak adına, telefon android yada başka bişey olabilir ama internetde bankacılık işlemlerini yapbilecek seviyede olsun, bide 2 hattı birden çalıştırsın.

şu an tek alabileceğin gm discovery. komik gelebilir fakat malzeme kalitesi dışında s3 ile pek fark göremedim aralarında, ha bir de şu var bu cihaz daha hafif ve ince s3 den. lumia 1020 gelene kadar bununla idare ediyorum, sıkıntı çıkarmadı.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

şu an tek alabileceğin gm discovery. komik gelebilir fakat malzeme kalitesi dışında s3 ile pek fark göremedim aralarında, ha bir de şu var bu cihaz daha hafif ve ince s3 den. lumia 1020 gelene kadar bununla idare ediyorum, sıkıntı çıkarmadı.

Bende tam bunu yazacaktım hacı ayrıca birşey soracağım herşeyini denedim de kamerasını tam olarak deneyemedim kamera kalitesi ne durumda ? Çektiğin resmi bilgisayara attığında kumlama varmı ?

Gel bili bili gates
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-galaxy-win-i8552/productDetails.aspx?productId=telcepsami8550&categoryId=371946

850-900 civarıydı indirime girmiş geniş ekranlı iyi işlemcili 4 çekrdek bunu bi değerlrndir

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Maresca bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

Bende tam bunu yazacaktım hacı ayrıca birşey soracağım herşeyini denedim de kamerasını tam olarak deneyemedim kamera kalitesi ne durumda ? Çektiğin resmi bilgisayara attığında kumlama varmı ?

kamerasını lumia ile tabiki kıyaslayamam s3 den de iyi değil ama s2 den iyi.

bunu mutlaka kılıflı ve filmli kullanmak gerekiyor telefon hassas.

biraz önce navitel adında siktiriboktan bir program yükledim, kıytırık bir navigasyon. bakalım test sürüşü devam ediyor, varsa sorunuz sorun :)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    general mobile discovery tam senin aradigin akilli telefon
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

zopo c2, jiayu g4 de düşünebilirsin.

In every job there is a no
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj