Cift Hatli Android Telefon
-
Ya elimde gm disco var 2.5 senelik. Ve illallah ettirdi artik. 4.kez usb soket kirildi
Ve on off tusu da bozuldu. Tavsiye edebileceginiz ucuz sorun cikrmayan kullanisli cift hatli android cihaz var mi ?
-
Lenovo P70 bu linkteki forumda konusu var. Verdiğim linkten ve başka yerlerden yorumları oku, iyice araştır.
Çift hat olarak kullanmadım ama bence telefon gayet iyi, özellikle şarj konusunda.
-
Eklemeyi unutmusum. İkinci el alicam fazla param yok. Elde lo discoerry i de cikarirsam 500 e yakin bir me bla soz konusu bende ya.. Bu telefon sanirim 800 tl
-
600 tl sıfır çift hatlı general mobile 4g alabilirsin hocam.
-
Zenfone 2
Ben 32 gb modelini aldım kullanıyorum gayet de memnunum. Sıfırı 1000 tl den başlıyor. Ikınci ellerini araştırmak lazım.
-
hocam çin menşeili telefonlar var onlara bakabilirsin.. Meizu, xiaomi falan.. Şu aralar nakit geçerse elime xiaomi redmi note 2 prime versiyonunu almayı düşünüyorum bana göre tek eksi yönü garantisinin olmaması.. Bunu dert etmezsen alınabilir bi telefon araştır derim..
-
MsXLaBs bunu yazdı
hocam çin menşeili telefonlar var onlara bakabilirsin.. Meizu, xiaomi falan.. Şu aralar nakit geçerse elime xiaomi redmi note 2 prime versiyonunu almayı düşünüyorum bana göre tek eksi yönü garantisinin olmaması.. Bunu dert etmezsen alınabilir bi telefon araştır derim..
telefon ve araba konularının fix mesajı :) xiaomi, meizu ve volvo :)
herkes tavsiye eder ama hiç kimse (kendisine) almaz (parası olunca da almaz) :)
*bu arada discovery'nin taa........
-
bütçen yetmez , ama düzgün birşey almak istiyorsan kesenin ağzını açmalısın zenfone 2 al geç.
düzgün bişi kullan kendine bir iyilik yap , şu dünyada eşimizden arabamızdan tuvaletimizden daha fazla telefonumuzu kullanıyoruz , sürekli elinin altında olacak bir cihaz için 1.100 tl bişi değil.
-
mkyb bunu yazdı
600 tl sıfır çift hatlı general mobile 4g alabilirsin hocam.
600TL'ye nerde?