Cift Hatli Android Telefon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Ya elimde gm disco var 2.5 senelik. Ve illallah ettirdi artik. 4.kez usb soket kirildi

Ve on off tusu da bozuldu. Tavsiye edebileceginiz ucuz sorun cikrmayan kullanisli cift hatli android cihaz var mi ?

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

Lenovo P70 bu linkteki forumda konusu var. Verdiğim linkten ve başka yerlerden yorumları oku, iyice araştır.

Çift hat olarak kullanmadım ama bence telefon gayet iyi, özellikle şarj konusunda.

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Eklemeyi unutmusum. İkinci el alicam fazla param yok. Elde lo discoerry i de cikarirsam 500 e yakin bir me bla soz konusu bende ya.. Bu telefon sanirim 800 tl

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

600 tl sıfır çift hatlı general mobile 4g alabilirsin hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Zenfone 2

Ben 32 gb modelini aldım kullanıyorum gayet de memnunum. Sıfırı 1000 tl den başlıyor. Ikınci ellerini araştırmak lazım.

Not late for nothing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    QnX
    QnX's avatar
    Erkek

hocam çin menşeili telefonlar var onlara bakabilirsin.. Meizu, xiaomi falan.. Şu aralar nakit geçerse elime xiaomi redmi note 2 prime versiyonunu almayı düşünüyorum bana göre tek eksi yönü garantisinin olmaması.. Bunu dert etmezsen alınabilir bi telefon araştır derim..

Şeytana kızma, bi iyilik yap o sana kızsın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek
    MsXLaBs bunu yazdı

hocam çin menşeili telefonlar var onlara bakabilirsin.. Meizu, xiaomi falan.. Şu aralar nakit geçerse elime xiaomi redmi note 2 prime versiyonunu almayı düşünüyorum bana göre tek eksi yönü garantisinin olmaması.. Bunu dert etmezsen alınabilir bi telefon araştır derim..

telefon ve araba konularının fix mesajı :) xiaomi, meizu ve volvo :)

herkes tavsiye eder ama hiç kimse (kendisine) almaz (parası olunca da almaz) :)

*bu arada discovery'nin taa........

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bütçen  yetmez , ama düzgün birşey almak istiyorsan kesenin ağzını açmalısın zenfone 2 al geç.

düzgün bişi kullan kendine bir iyilik yap , şu dünyada eşimizden arabamızdan tuvaletimizden daha fazla telefonumuzu kullanıyoruz  , sürekli elinin altında olacak bir cihaz için 1.100 tl bişi değil.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

600 tl sıfır çift hatlı general mobile 4g alabilirsin hocam.

600TL'ye nerde?

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 1027 Toplam Mesaj: 9
discovery gm pişmanliktir