Çift Hatlı Telefon Önerileri
-
arkadaşlar birden fazla tel kullanıyorum ve çok görüşme yapıyorum şöyle saglam eli aygı düzgün sadece konuşma ve için kullanacagım telefon arıyorum bir kaç yerde rast geldim fiyatlar uygun aslında alıcam telefondan anlayan arkadaşlar öneri yapabilir mi? birde garantili olarak satan varmı aramızda bu telefonları C5 - 6300 - 6700 - N95 - N73 çift hatlı
-
abeo e71 al bilader 6 ay önce aldım çok şekil bişi hem batarya 5 gün gidiyo hemde 10 larca kez düştü çarptım vs.. hiç bi halt olmadı :D
-
şirket hattından dolayı iki telefon taşımak sıkıyodu evde boşta duran bi samsung d880 vardı onu kullanmaya başladım.. gayet memnunum.. geçenlerde sabunlu suya direk dalış yaptı bana mısın demedi maşallah :) ucuz da telefon ona bakabilirsin..
-
@iLLuMiNaTi önerin için sagol e71 düşünüyorum aslında bakınayım yinede saglamda diyorsun @SpyBreaK ona bakındım hocam şimdi pek bana göre degil ama önerin için sagol
-
C-force bunu yazdı:
-----------------------------
@iLLuMiNaTi önerin için sagol e71 düşünüyorum aslında bakınayım yinede saglamda diyorsun @SpyBreaK ona bakındım hocam şimdi pek bana göre degil ama önerin için sagol
elimde çift hatlı e72 var istersen fiyatı 250 TL -
sahin141 bunu yazdı:
C-force bunu yazdı:
elimde çift hatlı e72 var istersen fiyatı 250 TL
-----------------------------çin malı olduğunu da belirtseydiniz.
adam gibi telefon istiyorsanız samsung'un çift hatlılarına bakın, mesela 2 hatla da aynı anda konuşabilirsiniz çin mallarında bu yoktur.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------sahin141 bunu yazdı:
C-force bunu yazdı:
elimde çift hatlı e72 var istersen fiyatı 250 TL
-----------------------------çin malı olduğunu da belirtseydiniz.
adam gibi telefon istiyorsanız samsung'un çift hatlılarına bakın, mesela 2 hatla da aynı anda konuşabilirsiniz çin mallarında bu yoktur.
Çift hatlı dediği için belirtmeye gerek duymadım. -
d880.