Çift İşletim Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

Format çekmeden önce demin windows 7nin yanına 8'i de kurdum. Gayet güzel. Şimdi hddyi komple temizleyip sıfırdan windows 7 ve 8 kuracağım. Acaba programları tek seferde iki işletim sisteminde kurma şansımız var mı? atıyorum 7'ye adobe cs5'leri kurdum. otomatikman 8'de de açılsın. hıh?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şimdiye kadar xp, vista ve 7 de hep ayrı ayrı kurdum. 8 de de durum farklı değildir kullanmadığım için tam bilmiyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

programların dosyaları sadece program files klasörü ile sınırlı kalsa bu dediğin mümkün.

ama maalesef öyle değil...

ha, ama araştır belki bi yolu yordamı yardımcı programı vardır. küçücük minicik bu ihtimal gerçek

olsa bile win8 desteği olacağını sanmıyorum tabi. ümidini kırmak gibi olmasın ama :|

moi tarafından 16/Ağu/12 12:28 tarihinde düzenlenmiştir

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

ee C de win 7 yüklüyse win8 den gir C:\Program Files\Adobe ordan exeleri yolla masaüstüne çalışsın yüklemene gerek yok tekrardan zaten

Si vis pacem para bellum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    SinusX bunu yazdı

ee C de win 7 yüklüyse win8 den gir C:\Program Files\Adobe ordan exeleri yolla masaüstüne çalışsın yüklemene gerek yok tekrardan zaten

Olmaz o iş.. Yani her programda olmaz , neden , programlar sırf dosya ve klasörler olusturmuyor.

windowsta regedit denilen bi olay var , programlar oraya bazı kayıtlar yapıyorlar. o yüzden adobe cs. falan demiş. onları calıstıramaz.

yani konuya dönersek , olmaz. tek tek kurulum lazım. ha yapılabilir mi , yapılır , tek setuptan hepsine kurdurulur ama o da cok cok üst düzey bir olay ve bunu yapmak cok saçma ve gereksiz oldugu için tek tek kurmak mecburidir her isletim sistemine.

ama tabi ki bazı basit programlar için "SinusX" in dediği şey iş görür.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SinusX bunu yazdı

her programda bu dediğin çalışmaz. Basit programlarda iş görebilir ama ileri seviye programlarda olmaz o iş.

Toplam Hit: 760 Toplam Mesaj: 6