folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Çıkarılabilir Disk Sorunu , Yardım Lütfen Uyuz Oldum

Çıkarılabilir Disk Sorunu , Yardım Lütfen Uyuz Oldum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaMeRT
    SaMeRT's avatar
    Erkek
    Yeni aldığım bilgisayarda "Seagate 500 GB SATA 2 32mb NCQ"  marka model harddisk var ayrıca ön panelde dahili kart okuyucu var windows açılınca görev çubuğunun sağ tarafındaki USB aygıt simgesi birden beliriyor ve tıklayıp baktığımda "Çıkarılabilir Disk F:\ , G:\ , H:\ , I:\" şeklinde bir ibare var  ve bu yuzden de DVD rom um un harfi J:\ oluyor. Bu aradaki harfleri iptal edip DVD ROM umun F:\ olmasını istiyorum naapmam lazım arkadaşlar . SAYGILAR...

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. " M.K.ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

harddiskin usb sini çıkar.aç bilgisayarı DVD ROM F:\ olur.

sonra harddiski tak onlarda GHIJ olsun.

ama windows o harddiskteyse aklıma şimdi bişey gelmiyor şimdi 

Ayrıca çok şekersin :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek
    donanım kaldır dicaksin kart okuyucu sürücülerinin kaldırcaksın dvd romun harfini zeten özelliklerden belirlersin ama kart okuyucuyu kullanamasın

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaMeRT
    SaMeRT's avatar
    Erkek
    another solution plsss ;((

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. " M.K.ATATÜRK
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    hacı bilgisayara sağ tıkla ordan yönet sekmesini seç ordan disk yönetimini aşşağıda göreceksin bölümleri ordan değiştirebilirisin sanırsam :|

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 3010 Toplam Mesaj: 5