folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Çıldır Çıldır Yeppaa Vista

Çıldır Çıldır Yeppaa Vista

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Yahu costu bu vistayı yükleyenin yükletenin .... // bilgisayarda hic virüs yok .Ama dosyaları fln acınca explorer habire resetleniyo.Setup dosyalarını acarken 30 dk bekliyorum ya acılır ya acılmaz oda belli olmuyo. format atcak cd yok :) Nabacam bi akıl fikir bu arada ati icin opengl yi bulamadım hala:)

Atem TUtem BEn Seni .

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

nasıl yükledin yüklettin vistayı :)

marka pc aldıysan cd verir yada bilgisayarda format bilg. depolar.

toplama aldıysan toplattırdıın yere git yeni vista kurdur yada sen al cd kur

kendin topladıysan nasıl kurabildin vistayı :D:D 

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Yaw yok ben kurmadım yükleyen kimse ona yükleten üs yetkililer kimse :) Vista cok berbat biseymis ya napcam a.q:)

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek
    amk vistası yükledim güzel herşeyi süper yapmışlar diodum bi kaç gün geçti pc yi bi açtım korsan yazılım ibaresi karşımda :| formatlamayada üşeniom crackini yapmamıştım üşenip şimdide ürün anahtarı satın almı ney var ona tıkladım ordan giriyonm sadece internet exp açılıo ama olsun :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothing
    nothing's avatar
    Erkek
    o da bir şey mi?benim orjinal vista,korsna yazılımla karşı karşıya kalmış olabilirsiniz diye uyarı verdi 2 kere.benim vistada aero olmadığı halde, aero devre dışı dedi.
Toplam Hit: 1082 Toplam Mesaj: 5