Cıldıracam Ark.Lar Bi Yardım Edin
-
bu konuyu acıp acmamak konusunda bayagı bı tereddut ettım sonunda en ıyı fıkırlerı burda bulacagıma karar verdım...
konuyu actıım yerdende analsılacagı uzere bı kızı cok seviorum gecen sene bzm sınıf taydı normal ark tık
bu son 1 aydır nedense ondan hoslanmaya basladım ama ona bi turlu soyleyemıyorum bu ilk oloacak belkı ondandır dıyorum. bide bunun bi arkadası var (o da kız yalnıs anlamayın) sureklı beraber gezıp duru yolar daha deın gordum yıne yanında aq bi turlu soyleyemıyorum okullar bitcek gitcek 1 aydır ıcraat yok napım bn sımdı ayrı bi zamanını mı kollım( bıraz zor ama)
yoksa mektup falanmı yazem(ama bunu nasıl vercem)
yoksaaa ne olursa olsun deıp obur kzın yann damı soyleyem
tavsıye ve yorumlarınızı beklıyorum...
-
bende aynı durumdayım (:
sataş falan yap bi şeyler ben öle yapıyom gülüyom geçiyom..
2 dk kankasız dolasmıyor amk gıcık oldm öldürcem valla okulda katliam yaratcam :F
mektup falan boş iş hoca bunlar ,
git geç karşısına konus ama bahcede falan yap yalnızken yani :D
ben yapamadım bari sen yap :D -
bir anda olacak şeyler bunlar :S
gaza geleceksin :s
hiç aklında yokken belki...ansızın..yanında kim olursa olsun..
"1 dakika konuşabilirmiyiz" dediğinde "tabi" derse...
bu iş bitmiştir...ama dediğim gibi öle planlı olacak iş değil...ansızın olur...çeker konuşursun...yeter lan tak etti canıma dersin
-
Mektup vs. şeyler gereksiz ve çocukca...
Kendine olan güvenini topla, çık karşısına, senden hoşlanıyorum de, olsun bitsin. O kadar da cesaretin yoksa hiç bulaşma... Ömür boyu düşünmeye devam et...
Zaman akıp gidiyor, eline geçmiş bu fırsatı kaçırmaktansa, erkek olduğunu hatırlayıp hislerini belli ettir...
-
bence boş ver. sevgili olucanda ne olucak. belki çok büyük bir aşk yaşayacaksınız, belki evlilik planları yapacaksınız. sonra ne mi olacak? ya ailesi vermeyecek yada bırakıp gidecek. sen belki ağlayacaksınn, hayatını zehir edeciceksin, belki ölmeyi düşünüceksin. o nemi yapacak. hayatını yaşamaya devamn edecek. sana kalan tek şey ise kırık bir kalp, ıslak gözler ve kaymış bir hayat. bence sen yalnız takılmaya devam et.
-
Bana gore bir insani etkilemenin en guzeli yonu kendin olmaktir , her insanin farkli oldugundan yola cikarsak insanlarda herzaman farkliligi aradigina gore farkli ol kendin ol diyorum ben :)