Çıldırtan Resetler
-
Arkadaslar Bilgisayar yeni.Virüs yok bilgisayarda.Fazla ısınma yok soğuk ortamda tutuyorum.Peki bu bilgisayar Sürekli res atıyor oyun oynarken sarkı dinlerken bilgisayyar açılırken.İçini açtım bilgisayarın. Çıkan veya yerine oturmamış bişiy yok.Böyle işte sorun Çıldırmamak elde deil :)
-
60 sn virusu var o olabilir ekrankartın vea işlemcin cok ısınıyodur ondan reset atıyodur power suply arızalıdır ram arızalıdır demek lazım neden reset yediğini donanım uyusmazlıgıda olabilir aldıgın yere gotur anlat durumu bence ama fazla ısı gibi gelio bana
-
Söyle bisiy var bilgisayar klimalı ortam da duruyo sürekli 24 saat acık ve kontrol ediyorum ısı sorunu yok.tek tek donanımları deneyecem artk eski bilgisayarın parcalarıyla ama cok zahmetli :)
-
aga be aynı olay benmde basıma geliodu donanım hatası cıktı ekran kartı asırı ısındıgı için reset atıp duruyodu makine sonra düzldi cok şükür olsa olsa donanım hatasıdır sen ne kadar ugrassan düzelmez...
-
Kasanın yakınında UPS varsa ups yi başka bir odaya koy 1 2 saat sonra geri aç bilgisayarı , geçenlerde benzeri bir olay geçti başımdan tüm sorun ups imiş:| manyetik alanı kapıyordu HDD yi , benzer olabilir sorunun :)
-
hoca ram den kaynaklanması muhtemel benim sorunumun %99 aybısı senin sorunun .Benim pc de aynı şekildi ve bilgisayarı yeni toplamıştım dakka da bir reset atıyordu sonra ram ler aklıma geldi bir baktım ram bozukmuş değiştirdim şimdi problem yok.Sen de bir bak belki ramden oluyordur.
-
Bence hdd de badsector var.Sen git başkasının hdd siyle dene bence.Tabi diğer ihtimallerde olabilir.
Toplam Hit: 1131 Toplam Mesaj: 7