Çin Burcu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Burçlardan anlayan varsa merak ettiklerim var Çin burçları ile ilgili.

Öncelikle tam olarak nasıl hesaplıyoruz. Mesela kendim için 20 nisan tarihi hangi burca denk geliyor?

İkinci olarak 12 farklı burç var ve her yıl bir burcun yılı olarak geçiyor. Mesela bu sene kendi burcunuzun yılı ise adamların düşünseci nedir bu konuyla ilgili? Daha mı şanslı daha mı kötü yoksa?

Burçlar çinde işe alım sürecini bile etkiyormuş bu yüzden ilgimi çekmeye başladı bu konu.

Biz yıllarca gazetelerin arka sayfalarından saçma sapan burç yorumlarını gördüğümüzden pek siklemedik ama elin oğlu evlenceği kızı bile burcuna göre seçiyor. 

Zodyak'a selam olsun

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.yorumcu.com/astroloji/cinastrolojisi.asp

mkyb tarafından 08/Ağu/15 16:04 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

kişiliği ciidi anlamda yansıttığı için takip etmek gerekiyor.

hertürlü burç incelemesi yapmak fayda sağlıyor.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

kişiliği ciidi anlamda yansıttığı için takip etmek gerekiyor.

hertürlü burç incelemesi yapmak fayda sağlıyor.

Önüne gelen CV'lerde ilk olarak burcuna bakanları gördüm. Dediğim gibi bizim burçlara ön yargılı bakmamızın nedeni tamamiyle gazetedeki günlük saçma salak yorumlarmış.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

karakter analizi olarak marifetname'yi okumanı tavsiye ederim

https://tr.wikipedia.org/wiki/Marifetname 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

inanmayın yalan dolan

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

Burc ne amk ya :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

Burc ne amk ya :)

Aylar önce bende senin gibiydim sonra burç manyağı 1-2 kişiye denk gelince "lann yoksa?" dedim 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

sağol hocam not aldım bakacağım buna. 

bende sana bu ayarda Hesiodos'un işler ve günleri öneriyorum. Günümüze oturan çok iyi tanımlamaları var.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    cemnet bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

sağol hocam not aldım bakacağım buna. 

bende sana bu ayarda Hesiodos'un işler ve günleri öneriyorum. Günümüze oturan çok iyi tanımlamaları var.

sağolasın hocam türkiye ye gelince bakarım kitabına... favori konulara ekleyeyim :)

ben açıkçası burçlara falan inanmam ama bazı şeylerin insan karakterinin oluşumunda etkisi olduğunu düşünüyorum. Bahsettiğim marifetname de bu konu iyi işlenmiş, elbette %100 böyledir denemez .. 

Bu burçlar biraz psikolojik işler, insanlar bir şeyleri kendileriyle eşleştirmeyi severler, özellikle kendi özelliklerini gördüklerin de ya da olmak istediklerinde.. Mesela burçlara inananlar şöyle yapabilir.. Hangi burç takvimi olursa olsun atıyorum 12 tane burç var, hepsinin isimlerini kapatıp özelliklerini okuyun tek tek ve göreceksiniz ki hemen hemen hepsiyle ilgili kendinizi eşleştireceksizin :) bunu kendim denemiştim ve öyle gördüm. Ama sen burcum bu diyip kesin bir odaklanma ile yaklaştığında ve oradaki özellikler sana yakın çıktığında hemen doğruluyorsun kendince ama bu dediğim gibi bir çok burç için böyle, yani seninle alakası olmayan burçları belki daha yakın bulabileceksin kendine.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 907 Toplam Mesaj: 10
burçlar