Çin De Olan Müridler Yada Bağlantısı Olanlar ?
-
Selam hocalar,
Nişantaşında kumaş dükkanımızı açtık. Çin’e gidip bir kaç kumaş mağazaları,fabrikalarından örnek almak istiyoruz.
Bağlantısı yada Çin de olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ? Gelip gitmemizde sıkıntı yok bize orda yer adres tercümanlık konusunda yardım lazım.
-
Ransack bunu yazdı
Selam hocalar,
Nişantaşında kumaş dükkanımızı açtık. Çin’e gidip bir kaç kumaş mağazaları,fabrikalarından örnek almak istiyoruz.
Bağlantısı yada Çin de olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ? Gelip gitmemizde sıkıntı yok bize orda yer adres tercümanlık konusunda yardım lazım.
Hocam numaranı pm at
-
Ne iş yapacaksınız tam olarak? Çinle alakam yok da, yurtdışında moda tasarım müh. Okumuş bir kuzenim var çalışan lazımsa :)
-
nereodi bunu yazdıRansack bunu yazdı
Selam hocalar,
Hocam numaranı pm at
Attım hoca,
@noname
hacım dükkanımız var nişantaşında yeni açıldı. Çinden kumaş getirip nişantaşında piyasaya sürücez