folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Çin De Olan Müridler Yada Bağlantısı Olanlar ?

Çin De Olan Müridler Yada Bağlantısı Olanlar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Selam hocalar,

Nişantaşında kumaş dükkanımızı açtık. Çin’e gidip bir kaç kumaş mağazaları,fabrikalarından örnek almak istiyoruz.

Bağlantısı yada Çin de olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ? Gelip gitmemizde sıkıntı yok bize orda yer adres tercümanlık konusunda yardım lazım.

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Ransack bunu yazdı

Selam hocalar,

Nişantaşında kumaş dükkanımızı açtık. Çin’e gidip bir kaç kumaş mağazaları,fabrikalarından örnek almak istiyoruz.

Bağlantısı yada Çin de olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ? Gelip gitmemizde sıkıntı yok bize orda yer adres tercümanlık konusunda yardım lazım.

Hocam numaranı pm at

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Ne iş yapacaksınız tam olarak? Çinle alakam yok da, yurtdışında moda tasarım müh. Okumuş bir kuzenim var çalışan lazımsa :) 

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı
    Ransack bunu yazdı

Selam hocalar,

Hocam numaranı pm at

Attım hoca,

@noname

hacım dükkanımız var nişantaşında yeni açıldı. Çinden kumaş getirip nişantaşında piyasaya sürücez

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
Toplam Hit: 713 Toplam Mesaj: 4
çin urun ticaret