Çin-Hindistan-Kore-Japon Malları
-
Arkadaşlar yeni gitar alcamız zaman %90 çin oluyo ve adi oluyor
Şuan bi gitar var hindistan üretim başka baktım japon diyor
hindistan malı % kaç iyidir
japon %
çin %
kore %
-
Demek istedim :D şu ülkelerden üretişmiş 4 gitar varsa hangisi öbürkülerinden iyidir mesela
hindistian çin malından % 50 dağa iyidir gibi:/ bi örnek lazım
-
gitar = japon
-
garga bunu yazdı:
-----------------------------
gitar = japon
-----------------------------japon çine yakındır adidir diyolar :S
ya elime 1 milyara bi çin malı gitar geçtidiye:/
-
garga bunu yazdı:
-----------------------------
gitar = japon
-----------------------------= ibanez
-
gitar da durum nasıldır bilemem ama ben elektronik işi yapıyorum ve elektronik de japon malları şuan bence piyasanın en kaliteli mallarıdır. 5 - 7 yıl öncesine kadar satışta olan pioneer hoparlöleri japon malı idi ve 200 wattlık bir hoparlö bugun ki çin de üretilen 460 watt lık yine pioneer'ın hoparlölerinden bile iyi ses çıkarttığını gözlerimle görmüş biri olarak japon malının üzerine mal tanımıyorum.
koreye gelince yeterince kaliteli bence LG'nin bir çok ürünü kore üretimi kalite konusunda hiç bir sıkıntım olmadı ( 4 yıllık LG kullanıcısı) -
alcağn gitar tipine bağlı değişir aslında marka seçimi. bende ispanyol malı klasik ADMİRA-mod PALOMA var.12 yıldır taş gibi.hiç bi sorun yok.
-
capon malı sağlamdır diye bilirim..
-
Yamaha,İbanez kalitesini ben bilmiyorum ama ikiside japon ve ikiside pazar lideridir ve ikiside Japonya merkezli global tröstlerdir.İbanez Çin e ürettirmeden önceleri Güney Kore de daha çok üretim yapmıştır.Şimdi Çin li ya da İndia ürünleri satın alma fikrini sorgulamalısın.
-
gitarı bilmem ama japon üretim labratuar cihazları satıyorum..
10 numara diyebilirim..Adamlar yapıyor valla..
Sakın cinle japonya birbirine yakın diye kıyaslama yapma =)