Çin Kungfusu Üzerine Filmler Arıyorum
-
Eski çin filmleri arkadaşlar videodan görüldüğü gibi bana bu tip filmler tavsiye ediniz bildiklerinizi,
Parmak ve bilek hareketlerine dikkat lütfen,
http://www.youtube.com/watch?v=Z209NqdOhBY&feature=related
-
ip man.
-
The 36th Chamber Of The Shaolin diye 1978 yapımı bir film izlemiştim zamanında Digitürk MGM movies kanalında çok güzeldi. Hatta yanlış hatırlamıyorsan aynı başrol oyuncusuyla 1.sinden bağımsız bir hikaye ile 2. filmi de vardı.
Bir de yine MGM movies'de Jachie Chan'in ilk başrol oynadığı filmlerden biri vardı. Bir kung-fu okulunda çalışan ezik bir adamı canlandırıyordu Jachie Chan. Patronundan durmadan dayak yiyordu, okulun hocası yeni Kung-Fu hareketlerini bunun üstünde deneyerek gösteriyordu falan. Sonra günün birinde Kung-Fu'yu yıllar önce bırakmış bir dilenciyle arkadaş oluyor. Dilenci de buna çeşitli Kung-Fu stilleri öğretiyordu falan. güzel, yarı komedi, yarı dövüş hoş bir filmdi. Adını bulamadım ama.
EDİT: Hah buldum. Snake İn The Eagle's Shadow. Bulması zor olabilir ama kesin izle bu filmi. Filmden sahneler; http://www.youtube.com/watch?v=Yn16kwcpKis
İyi ya yükleyenler olmuş Türk sitelerine; http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=Snake+in+the+Eagle%27s+Shadow+divx&meta=cr%3DcountryTR
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------
ip man.
+ olarakmaster of tai chi(2005)
kung fu chefs (2009)
street fighter: legend of chun lee (2009
kung fu in the line of duty serisi (85-91)
coweb
wing chun : kung fu nun kraliçesi :D
1978 yapımı drunken master (videodaki)
fist of legend(1994)
olabilir..bulamazsan linkleri bulabilirim gözat şöyle bi download buluruz..
-
VIGILANTE bunu yazdı:
-----------------------------The 36th Chamber Of The Shaolin diye 1978 yapımı bir film izlemiştim zamanında Digitürk MGM movies kanalında çok güzeldi. Hatta yanlış hatırlamıyorsan aynı başrol oyuncusuyla 1.sinden bağımsız bir hikaye ile 2. filmi de vardı.
Bir de yine MGM movies'de Jachie Chan'in ilk başrol oynadığı filmlerden biri vardı. Bir kung-fu okulunda çalışan ezik bir adamı canlandırıyordu Jachie Chan. Patronundan durmadan dayak yiyordu, okulun hocası yeni Kung-Fu hareketlerini bunun üstünde deneyerek gösteriyordu falan. Sonra günün birinde Kung-Fu'yu yıllar önce bırakmış bir dilenciyle arkadaş oluyor. Dilenci de buna çeşitli Kung-Fu stilleri öğretiyordu falan. güzel, yarı komedi, yarı dövüş hoş bir filmdi. Adını bulamadım ama.
en ünlü kung fu filmi olarak kabul edilior rapid linkleri mevcut verebilirim -
kung fu fln birak sen tony jaa'nin filmlerini kliplerini izle, manyak adam, jackie bruce fln yaninda hic kalir, hakkatten bak...
-
shaolin soccer hem futbol hem komedi hem kung fu gibi bişe... dandik ama hoş:)
-
Kung Fu Sokağı :D
-
küçük çinde büyük bela
-
Musket bunu yazdı:
ip man.
-----------------------------kesinlikle izlemelisin
hatta sabredp didinip 5 gb blueray rip indirip onda izlemelisin.
-
Musket bunu yazdı:
ip man.
-----------------------------tek gecıyorum konusu ıtıbarı ılede tek