Çin Malı IP68 Su Geçirmez Telefon Ruggear Yard.
-
Merhaba
bu telefonu alsam turkiyede kullanmamda ne gibi sıkıntıları olur
IP68 Su Geçirmez Telefon RugGear
-
hocam sim kart girişi olan cihazları aldıramıyorsunuz. yasak olduğu için gümrükten geri gider.
almak isterseniz yardımcı olurum size. forumda konularım var.
aldırdığınızda kayıt işlemi yapmanız lazım 8 ay içinde.
bozulunca parça sıkıntısı çekersiniz.
-
Bence denemeye değer, eğer alacaksan özelden taktik vereyim.
Daha önce Aliexpress'den 3 adet telefon aldım, hepsi sağlam geldi.
-
biz mavi yaka personele bu telefondan veriyoruz. kütük gibi telefon dağda bayırda çamurda kullanacaksan alabilirsin
-
akrepkral53 bunu yazdı
hocam sim kart girişi olan cihazları aldıramıyorsunuz. yasak olduğu için gümrükten geri gider.
almak isterseniz yardımcı olurum size. forumda konularım var.
aldırdığınızda kayıt işlemi yapmanız lazım 8 ay içinde.
bozulunca parça sıkıntısı çekersiniz.
siparişini sayfamdan verdım 5 gun önce bakalım benım 2 telefon alısım olucak hocambu telefonu aldım 1 seneyı gectı halen kapanmadı kullanıyorum
-
aylmz bunu yazdı
Bence denemeye değer, eğer alacaksan özelden taktik vereyim.
Daha önce Aliexpress'den 3 adet telefon aldım, hepsi sağlam geldi.
pekı nasıl aldın hocam normalde parça parça gonderıyolar dıye duymustum ama bu bıraz buyuk satıcıya 20 dolar yaz dedim takılmasın dıye baska bır yolu varmıdır
-
eengineer bunu yazdı
biz mavi yaka personele bu telefondan veriyoruz. kütük gibi telefon dağda bayırda çamurda kullanacaksan alabilirsin
aynen hocam bıraz tozlu pis bir ortamda kullanacagım hem fıyatı uygun hemde saglam peki siz nasıl alıyorsunuz ımea nasıl halledınız personel dedıgınıze gore 5 10 adet falan
-
İsmi duyulmamış markaları almayın. Sar değeri belli değil.
-
mkyb bunu yazdı
İsmi duyulmamış markaları almayın. Sar değeri belli değil.
hocam inan sar degerını hıc merak edıp bakmamıstım sayende bırsey ogrendım ınan turkıye ortamında ona gelene kadar cok sey var en basıtı yedıgımız ıctıgımız yemek ıctıgımız su v.s
-
Screen Size: 4.5" IPS HD Main Screen
Resolution:854 x 480 PixelsHD birde yazılarda full Hd diyorda 480p ya la telefon :D
-
1 ram 4 rom | ramın yarısından çoğu sisteme falan gider heralde... Alırsan türkiyede kullanmanda sakınca olmaz bi imei atar geçersin ama seni kanser eder fıttırırsın kafayı yer duvara fırlatırsın telefonu...