folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Çin Malı Xpress Music 5310 Hakkında (Önemli)

Çin Malı Xpress Music 5310 Hakkında (Önemli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Elimde iki tane çin malı 5310 var

İki sorum var, birincisi bunlarda java için ayrılmış bellek çok az. 512 kb.. Haliyle çoğu program ve oyun çalışmamakta.. Bu belleği de arttırmanın ayarı falan yok. Yüklenen programlar hafıza kartına yüklendiği halde  yine de bu bellek 512 kb olarak duruyor.. Bu belleği nasıl arttırabilirim? Javayı mı update etmeliyim ya da başka birşey mi?

bi de bu telefonu güncellemek istiyorum ama nokianın programlarını kullanmaktan korkuyorum.. bunlar çin malı olduğundan dolayı telefona bi zarar verebilir.. Elinde çin malı olan arkadaşlar bu güncelleme için ne yapıyorlar acaba?

Önerilerinizi ve tavsiyenizi bekliyorum

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek
    kaç para hacı bu:D

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

bu telefon arabistandan geldi.. iskenderunda 180 ytl ye bulursun.. biraz daha araştırırsan mardinde falan 150 ye kadar iner sanırm.. orjinali 400-550 arası birşey..

iki telefonda da sorun yok şuan! Ayrıca yanında 1 gb hafıza kartı,usb kablosu da veriyorlar ve 1 haftalık garanti veriyorlar. Telefonu boz bozabilirsen, bozulduğunda adam kabını çıkarıp içindeki makineyi değiştirip geri veriyor! Ellerinde bir sürü var..

bi de aynı adam internet üzerinden satıyor,aynı teli orda 250 ye satıyormuş :)

Konu ile ilgili bilgisi olan yok mu ya?

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    ertan hocam bu donanımsal bişey,tellerdede ram oluyor ve neyse odur :D symbianlarda ngage mod gibi bişey var tel belleğinden çekip rame ekliyo fln ama javalarda böyle bi uygulama yok maalesef.Hani belki yazılım güncellemeyle olur oda olursa yani,onun harici bişey yapamazsın.

:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

vay be :) peki bu javayı güncelleştirerek halledemeyiz mi? nasıl güncelleneceği de yok programda..

bence o yığın boyutu değiştirilebilir.. çünkü o boyut hafızakartından atanmış.. pc suite ile tele bağlanmaya çalıştım da tanımadı :) böyle telefonun özelliklerini değiştirebileceğim bir program flan yok mu.. ya da bu telefonun versiyonunu yükseltsem?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

dışardan ram ekleniyo mu telefonlara bilmiyorum, eğer ekleniyosa ram alacaksın sanırsam :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    kesinlikle orijinal yazilimlardan destek alip güncelleme yapma.. yada gprs ayarlarini actirmak icin servisten ayarlari atmasini istediginizde ,gelen ayarlar yada ayarlar gelmeden cihazi bozuyor.. kapatiyorlar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    telefonun 5310 ile uzaktan yakından alakası yok.adamlar kafasına göre bi model yapmış basmış yazıyı NOKİA 5310 diye gercek 5310 ile yan yana getir farkı görürsünüz. a.q piyasa dolmuş n95,n72,n99 vsvs... ( cin malı ) 3310 u tercih ederim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

bunların fiyatı çok düştü. hergün yeni bir mal geliyor..

nokia N95 ler piyasadan kaktı. pek sağlam çıkmadılar. ama çıkanlarda taş gibi. Mardinde bayağı ucuz bunlar. telefoncular  100- 200 arası model ve markaya göre alıyor türkçelşeştirip bi imei atıorlar. imei kapanırsa gel servis ücretsiz diorlar. yine atıyorlar.... imei yi..

ama ben pek tavsiye etmiorum. sağlam olmasına dikakt edin

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar..

telefon baya bi sağlam, hatta tuş takımındaki arapça karakterleri saymazsan aşağıdaki telefonlarla birebir aynı!

şimdi bu telefonun o javanın yığın boyutunu ayarlamanın başka bi yolu yok mu?

Toplam Hit: 5833 Toplam Mesaj: 10