Çinde Hızlı Ucuz Ve Kaliteli PCB Baskı İçin Tavsiye Veriyorum
-
Elektronikçilerin için çok iyi bi haberim var. Ben yeni keşfettim.
http://www.pcbway.com/
Bu siteden adımları rahatça geçerek olayı anlayabilirsiniz zaten. Ben yine kısaca anlatayım:
Siteye istediğiniz PCB özelliklerini girdikten sonra Gerber dosyalarınızı yüklüyorsunuz, mühendisler dizaynı kontrol ediyor, eğer hata yoksa size onay veriyor. Ödeme işlemine geçiyorsunuz. Ödemeyi normalde paypal üzerinden yapıyorsunuz ama ülkemizde engelli olduğu için aliexpress üzerinden o fiyata ürün alarak olayı hallediyorsunuz.
Bütün bu işlemler sırasında ister skype'dan ister whatsapp'tan ister site üzerindeki yazılımdan sürekli olarak satıcı ile konuşabiliyorsunuz.
Gelelim benim yorumlarıma. Elime 1 haftadan biraz fazla bi sürede ulaştı. Ki bunun için Türkiye'deki herhangi bi firma sizden 400 500 lira para isteyecekken bu adamlar 47 dolara halletti. Paranın büyük kısmı zaten DHL ye yani kargoya gdiyor. Ben 10 tane nispeten küçük sayılabilecek PCB siparişi vermiştim.
Baskı kalitesi oldkça iyi. Dediğim gibi benim dizaynım oldukça küçük ve kalitesi baya önemliydi.
Flexible bası vs de yapabiliyorlar. Bu işler ile ilgilenen tüm arkadaşlarım bu siteyi kullnaıyormuş :D Size de tavsiye oalrak yazmak istedim.

-
Bu yöntemle hazır şema falan bularak sim kart okuyucu vs. bastırmak mümkün mü? yoksa illa ekstra modüller mi gerekiyor
-
Sitede baktım Hongkong post var eğer onun ilede yolluyorlar ise çok iyi hoşuma gitti.
Sağol bilgilendirme için.
siberturq tarafından 15/Tem/16 22:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Böyle konular görmek istiyoruz teşekkürler hocam.
-
noname bunu yazdı
Bu yöntemle hazır şema falan bularak sim kart okuyucu vs. bastırmak mümkün mü? yoksa illa ekstra modüller mi gerekiyor
Biliyorum gündem bambaşka su anda ama aklimda kalmasın yazayım. Sim kart okuyucu nasıl bir şeydir bilmiyorum ama bu adamlar sana sadece o okuyucunun devre kartini verir hocam. Uzerine gomulu sistemini devre elemanlarini seninalip lehinlemen lazim yani