Çinde Olan Çinle Alışveriş Yapan Arkadaşlar Bir Sorum Olacak
-
Arkadaşlar altta paylaşacağım ürünü çinden getirtmek istiyorum. Bu ürünü homojenizasyon için kullanıyoruz yani eppendorrf tüpleri içersine koyuyorsunuz üstüne de parçalamak istediğiniz şeyi koyuyorsunuz ve makinasında sallayınca parçalıyor bunu ithalat yapan firmalardan satın alınca yaklaşık yarım gram boncuk olan tüplerin tanesi 12-13 Tl gibi fiyata geliyor bunlardan kilo kilo alınca nerdeyse 1-2 tlye gelecek tanesi.
Şimdi alibaba.comdan çindeki satıcılara mesaj atıyorum 100-200 gram bişey istiyorum denemek için adamlar 40-50 dolar para istiyorlar kargo için e hani dxden 1 dolara ürünler bile free kargo geliyordu ? Bunlar niye para istiyor ?
Orda olanlar yada iş yapanlar beni biraz aydınlatırsa sevinirim.
ürün bu
-
dealextreme ' in , be aliexpress firmalarının Çin kargoları ile anlaşmaları var.
onlarla anlaşması olmayan normal br firmadan birşey getirtirsen eğer, para ödemek zorundasn.
-
mavitutku bunu yazdı
dealextreme ' in , be aliexpress firmalarının Çin kargoları ile anlaşmaları var.
onlarla anlaşması olmayan normal br firmadan birşey getirtirsen eğer, para ödemek zorundasn.
benim deiğim bu firma da aliexpressden ama kargo parası istiyor sizce nasıl bir yol izlemeliyim sample istiyorum sadece onu gönderse 250 gram yeter ama işte o kadar gram bir kargo için 50-60 dolar çok yahu