folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Çinde Olan Çinle Alışveriş Yapan Arkadaşlar Bir Sorum Olacak

Çinde Olan Çinle Alışveriş Yapan Arkadaşlar Bir Sorum Olacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Erkek

Arkadaşlar altta paylaşacağım ürünü çinden getirtmek istiyorum. Bu ürünü homojenizasyon için kullanıyoruz yani eppendorrf tüpleri içersine koyuyorsunuz üstüne de parçalamak istediğiniz şeyi koyuyorsunuz ve makinasında sallayınca parçalıyor bunu ithalat yapan firmalardan satın alınca yaklaşık yarım gram boncuk olan tüplerin tanesi 12-13 Tl gibi fiyata geliyor bunlardan kilo kilo alınca nerdeyse 1-2 tlye gelecek tanesi. 

Şimdi alibaba.comdan çindeki satıcılara mesaj atıyorum 100-200 gram bişey istiyorum denemek için adamlar 40-50 dolar para istiyorlar kargo için e hani dxden 1 dolara ürünler bile free kargo geliyordu ? Bunlar niye para istiyor ?

Orda olanlar yada iş yapanlar beni biraz aydınlatırsa sevinirim.

ürün bu

http://chinahumo.en.alibaba.com/product/60349673825-802054786/abc.html?err_biz_type=null&url_type=pro_mini_pic_url_2&biz_type=clc_ifm_buyer_19d&crm_mtn_tracelog_task_id=5c5cf486-9a5e-4fb3-aa73-fce5d56c9c93&crm_mtn_tracelog_log_id=10595489086

Love is nothing without fucking.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

dealextreme ' in , be aliexpress firmalarının Çin kargoları ile anlaşmaları var.

onlarla anlaşması olmayan normal br firmadan birşey getirtirsen eğer, para ödemek zorundasn.

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Erkek
    mavitutku bunu yazdı

dealextreme ' in , be aliexpress firmalarının Çin kargoları ile anlaşmaları var.

onlarla anlaşması olmayan normal br firmadan birşey getirtirsen eğer, para ödemek zorundasn.

benim deiğim bu firma da aliexpressden ama kargo parası istiyor sizce nasıl bir yol izlemeliyim sample istiyorum sadece onu gönderse 250 gram yeter ama işte o kadar gram bir kargo için 50-60 dolar çok yahu

Love is nothing without fucking.
Toplam Hit: 623 Toplam Mesaj: 3
çan çin çon