Çinden Alışveriş Yaptım Gümrükte Kalır Mı?
-
Bu gümrükte kalmanın miktarı nedir fiyat olarak? 75 diyenler var.
Farzedelimki 10 ayrı eşya aldım 10 kargo gelecek hepsi de 50 doların altında.
Böyle çoklu alışverişlerin problemi olur mu? -
Sen ne aldın onu söyle hele bi hocam.
-
yılda 5 ürün diye birşey duymuştum, ama kulaktan dolma haber.
-
Ya giyim işte. Bere bandana aldım. 3-5 ıvır zıvır aldım küpe bileklik falan.
Ceket pantolon alcam daha. Bi emin olayım istedim -
Birşey olmaz hocam rahat ol :)
-
kaanstain bunu yazdı
Yok hocam hikaye o. Ben sene de nerden baksan 15, 20 kez çin den veya diğer ülkelerden alışveriş yapıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım daha. :)
-
karabuyucu bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
Yok hocam hikaye o. Ben sene de nerden baksan 15, 20 kez çin den veya diğer ülkelerden alışveriş yapıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım daha. :)
tc kimlik numaran olmadığı için takip etmeleri imkansız
-
La nolcak karının çoluğunun çocuğunun adını yazdırırsın :D en son 75$ - 50€ ydu galiba. birden yüklenme hocam 2-3 parça bi gelsin eline geçsin ondan sonra al diğerlerini. ödemeyi mutlaka paypal ile yap.
o 5 kargo olayı şöyle oluyor. kişisel adresini yoğun bir kargo trafiği olduğu zaman maliyenin denetimine düşebiliyorsun. bizim arkadaş 10 bin lira civarı ceza yemişti ama heyet karşısına çıktı abi öğrenciyim elinizi ayağınızı öpim deyince 50 lira filan ceza ödedi. ama bu dediğim çocuk ayda hiç göndermiyorsa 100-200 kargo gönderiyordu
-
Öyle 1-2 parçaya bir şey demezler fakat 5-10 tane aynı ürünü yakalayınca ticâret yapıyorsun sayarlar vergi isterler.
-
şans işi kimse kesin konuşamaz
kaldıki farklı ürün olması avantaj ben aynı üründen 20 tane aldım sıkıntı olmadı