folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çinden Alışveriş Yaptım Gümrükte Kalır Mı?

Çinden Alışveriş Yaptım Gümrükte Kalır Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Bu gümrükte kalmanın miktarı nedir fiyat olarak? 75 diyenler var.

Farzedelimki 10 ayrı eşya aldım 10 kargo gelecek hepsi de 50 doların altında.

Böyle çoklu alışverişlerin problemi olur mu?

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sen ne aldın onu söyle hele bi hocam. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

yılda 5 ürün diye birşey duymuştum, ama kulaktan dolma haber.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Ya giyim işte. Bere bandana aldım. 3-5 ıvır zıvır aldım küpe bileklik falan.

Ceket pantolon alcam daha. Bi emin olayım istedim

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Birşey olmaz hocam rahat ol :)

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek
    kaanstain bunu yazdı

Yok hocam hikaye o. Ben sene de nerden baksan 15, 20 kez çin den veya diğer ülkelerden alışveriş yapıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım daha. :)

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek
    karabuyucu bunu yazdı
    kaanstain bunu yazdı

Yok hocam hikaye o. Ben sene de nerden baksan 15, 20 kez çin den veya diğer ülkelerden alışveriş yapıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım daha. :)

tc kimlik numaran olmadığı için takip etmeleri imkansız

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

La nolcak karının çoluğunun çocuğunun adını yazdırırsın :D en son 75$ - 50€ ydu galiba. birden yüklenme hocam 2-3 parça bi gelsin eline geçsin ondan sonra al diğerlerini. ödemeyi mutlaka paypal ile yap.

o 5 kargo olayı şöyle oluyor. kişisel adresini yoğun bir kargo trafiği olduğu zaman maliyenin denetimine düşebiliyorsun. bizim arkadaş 10 bin lira civarı ceza yemişti ama heyet karşısına çıktı abi öğrenciyim  elinizi ayağınızı öpim deyince 50 lira filan ceza ödedi. ama bu dediğim çocuk ayda hiç göndermiyorsa 100-200 kargo gönderiyordu

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Öyle 1-2 parçaya bir şey demezler fakat 5-10 tane aynı ürünü yakalayınca ticâret yapıyorsun sayarlar vergi isterler. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

şans işi kimse kesin konuşamaz

kaldıki farklı ürün olması avantaj ben aynı üründen 20 tane aldım sıkıntı olmadı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 687 Toplam Mesaj: 10