Çinden Almanyaya Telefon Sipariş Etmek
-
merhaba
max 800 tl bütçeyle telefon alacağım. umi super e bakıyodum içim gidiyodu ama redmi note 3 pro yu gördüm, aynı fiyat bandında daha güzel bir telefon gibi geldi alayım diyorum.
türkiyede malum gümrük sıkıntı, bir tanıdık var sürekli almanyaya gidip geliyor. almanyaya sipariş etsem alman gümrüğüne takılır mı ? ya da tanıdık çantasında almanyadan getirirken havaalanında ne ayaksın derler mi ?
gördüğüm kadarıyla telefona imei atılıyo, imei atıp kullanıcam
-
Bundan 2 ay önce Banggood'dan Almanya'ya Umi Super siparis ettim. NL Post ile yola cikti, gümrükten geri döndü. Ya artik Almanya'da artık Çin'den gelen telefonlara karşı ve geçirmek artık şans işi ya da NL Post'ta denildigi gibi sıkıntı var.
Ancak Almanya'ya sokabilirse Türkiye'ye getirmek sıkıntı olmaz.
-
Florenzi bunu yazdı
Bundan 2 ay önce Banggood'dan Almanya'ya Umi Super siparis ettim. NL Post ile yola cikti, gümrükten geri döndü. Ya artik Almanya'da artık Çin'den gelen telefonlara karşı ve geçirmek artık şans işi ya da NL Post'ta denildigi gibi sıkıntı var.
200 fazla verip sahibindenden alayim o zaman
tesekkurler hocam
-
nurulmac11 bunu yazdıFlorenzi bunu yazdı
200 fazla verip sahibindenden alayim o zaman
tesekkurler hocam
Rica ederim. Ama mesela Banggood'ta 180 euro iken Ebay.de'de 200-210 euroya Almanya lokasyon satanlar vardı. Bi fiyat araştırması yap Ebay.de üzerinden. Eğer orada uygun bulursan arkadaşın ordan sipariş verir. Satıcı Almanya içi olduğu için 3 günde eline ulaşır arkadaşının.
-
Iyiki gelmemis super ler. Ben 70 dolarlik indirim ile almistim.
Umi'nin en tirt telefonu. Umi Zero dan gecicektim bende.
Ekranı ikiye ayrılıyor gorillasi cakma. Bluboo Xtouch aldim en son.
Harika yeminle
-
Alman gümrüğünde vergisini verip alma yok muydu ? Sistem mi değişti ?
Birde büyük markalar harici telefon bakmayın sar değeri falan bi bok belli değil çocuğunuz olmaz uyarmadı demeyin.
Gerçi büyük markalarında sar değeri yüksek. Xiaomiler mesala.
mkyb tarafından 06/Eki/16 14:13 tarihinde düzenlenmiştir -
baristbt bunu yazdı
Iyiki gelmemis super ler. Ben 70 dolarlik indirim ile almistim.
Umi'nin en tirt telefonu. Umi Zero dan gecicektim bende.
Ekranı ikiye ayrılıyor gorillasi cakma. Bluboo Xtouch aldim en son.
Harika yeminle
Aynen öyle. İyi ki de gelmedi diyorum.
@nurulmac11 bence sende alma.
-
mkyb bunu yazdı
Alman gümrüğünde vergisini verip alma yok muydu ? Sistem mi değişti ?
Birde büyük markalar harici telefon bakmayın sar değeri falan bi bok belli değil çocuğunuz olmaz uyarmadı demeyin.
Gerçi büyük markalarında sar değeri yüksek. Xiaomiler mesala.
Chiwui tablet gelmişti mesela. Herhalde uyuz bi görevliye denk geldi. Direk yolladı geri. Bir de Sar degeri yüksek olduğu için istemedim. Ama gittim Huawei aldım amk :D