folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Çinden Gelen Monster Kulaklığın Sesini Nasıl Daha Fazla Açarım

Çinden Gelen Monster Kulaklığın Sesini Nasıl Daha Fazla Açarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Hocalar daha önceden Çinden kırmızı sırf monster kulaklık gelmişti onda ses çok iyi çıkıyordu. Onu sattım :)

Amcam çin e gidiyordu ondan yine monster kulaklık istedim.Bunun markası farklı doctor dre detox monster. Çakma mı değil mi bilmiyorum ama büyük ihtimalle çakma. 

Ama bu kulaklığın sesi öyle çok yüksek çıkmıyor? Yani ben kulaklıktan bangır bangır ses gelsin istiyorum ama gelmiyor :D Normal düzeyde geliyor.Bunu arttırmanın herhangi bir yolu var mı :) Şimdiden teşekkürler :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kulaklığı taktığın cihazın sesini aç hocam. :)  Ben Apple orjinal kulaklığı televizyona bağlayıp full ses açtım kulaklıktan normal hopörlör sesi geliyordu. :) 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Kulaklığı taktığın cihazın sesini aç hocam. :)  Ben Apple orjinal kulaklığı televizyona bağlayıp full ses açtım kulaklıktan normal hopörlör sesi geliyordu. :) 

hocam aslında evet haklısın :D ben direk pc ye bağlıyorum :D ama benim hopörlör çok dandik olduğu için bimden aldım 10 liraya :D çok pis cızırtı yapıyor :D neyse artık para biriktireyim iyi bir hopörlör alayım :)

BerkayCit tarafından 01/May/14 21:44 tarihinde düzenlenmiştir

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
Toplam Hit: 977 Toplam Mesaj: 4