Çinden Gelen Monster Kulaklığın Sesini Nasıl Daha Fazla Açarım
-
Hocalar daha önceden Çinden kırmızı sırf monster kulaklık gelmişti onda ses çok iyi çıkıyordu. Onu sattım :)
Amcam çin e gidiyordu ondan yine monster kulaklık istedim.Bunun markası farklı doctor dre detox monster. Çakma mı değil mi bilmiyorum ama büyük ihtimalle çakma.
Ama bu kulaklığın sesi öyle çok yüksek çıkmıyor? Yani ben kulaklıktan bangır bangır ses gelsin istiyorum ama gelmiyor :D Normal düzeyde geliyor.Bunu arttırmanın herhangi bir yolu var mı :) Şimdiden teşekkürler :)
-
Kulaklığı taktığın cihazın sesini aç hocam. :) Ben Apple orjinal kulaklığı televizyona bağlayıp full ses açtım kulaklıktan normal hopörlör sesi geliyordu. :)
-
Mustafa bunu yazdı
Kulaklığı taktığın cihazın sesini aç hocam. :) Ben Apple orjinal kulaklığı televizyona bağlayıp full ses açtım kulaklıktan normal hopörlör sesi geliyordu. :)
hocam aslında evet haklısın :D ben direk pc ye bağlıyorum :D ama benim hopörlör çok dandik olduğu için bimden aldım 10 liraya :D çok pis cızırtı yapıyor :D neyse artık para biriktireyim iyi bir hopörlör alayım :)
BerkayCit tarafından 01/May/14 21:44 tarihinde düzenlenmiştir