folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Çinden Yüksek Miktarda Düzenli Olarak E-Ticaret Yapanlar

Çinden Yüksek Miktarda Düzenli Olarak E-Ticaret Yapanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Arkadaşlar çinden birsite var siteden henuz alış veriş yapmadım fakat yapcagım.Gümrük olayı 200 dolar 150 euro olarak mı ayarlanıyor.Bir arkdasım kopek ıcın kevlar getirtmiş 160 dolara getirtmiş amerkidan.

Ben yaptıgım alışverişlerde 100 dolar sınırına gore alıyorum genelde 99 97 kusurlarda bırakıyorum.

Yüksek oranda farklı kişiler adı altında ürün alacagım da bu işle uğraşan arkadaşlar pm ile ulaşırsanız bana çok sevinirim.

Site dealextere değil.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

bildiğim kadarıyla fiyat konusunda üstüne gift yazarak gönderirlerse sorun olmuyor. Ama genede bazı durumlarda belli olmuyor, yani gümrükteki memurların insafına kalıyor.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

mesela deal extremedan aldıgım ürünlerde gift i zaten otomatık koyuyorlar paketteki resmi yükleyeyim hemen.

Ama diğer sitelerde yazsı yazmasın ne olacak durum bılemıyorum.

burada zaten gift yazıyor fakat gift yazmasının sebebi tutarın mı düşük olması  bu urun 10 dolarlık tı mesela.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

150 euro nun üstündeki alısverislerden gümrük vergisi alınıyor fakat , işte 100-200$ lık bişeyde takılabilir , çinli satıcılar genelde düşük fatura yapıolar ve gift olarak deeklare ediolar o sekilde geçior ama garanti degil gümrük calısanının insafına kalms dedikleri gibi..

ben mesela 190 dolara telefon aldm çinden 40 $ lık fatura kestiler , gift olarak yolladılar sorun cıkmadı..

En önemli husus gonderilen kargo , H&K post ile yollananların genelinde sorun cıkmıor ptt kapına kdr teslim edior anlasmalılar cunku.. baska dandik postalarla yollarlarsa sorun cıkma ihtimali yüksek.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

iyi gunler arkadasim oncelikle seni boyle bir baslik actigin icin kutluyorum gercekten onemli noktalara deginmissin cok tesekkur ediyorum.bir de su var yakin zaman da evimize taktirdigimiz klima kotu hava uflemeye basladi hakkinda bilgisi olan arkadaslar mesaj atabilirmi tesekkurler.

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Imba bunu yazdı:
    -----------------------------

iyi gunler arkadasim oncelikle seni boyle bir baslik actigin icin kutluyorum gercekten onemli noktalara deginmissin cok tesekkur ediyorum.bir de su var yakin zaman da evimize taktirdigimiz klima kotu hava uflemeye basladi hakkinda bilgisi olan arkadaslar mesaj atabilirmi tesekkurler.

-----------------------------

:D Sagolasın hocam.

honkong postta yolluyor Ems de yollayabiliyor.kapıya kadar gelıyor ama turkiyede postaya devrediyorlar kargoya degıl tr de subeleri yok.Seiko saat getırecegım 80 dolar fıyatlarında 2 tane almayı dusunuyorum.

Birde 30 kadar zippo farklı ısımler altında o nedenle sordum.

Bu arada klimanın hava kanalları tıkanmıs olabılır kompresor varsa temızleyebılırsın.Yada uzun suredır calısmıyorsa kuf yapmıs olabılır uygun ortam var cunku.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

dealextreme'de fatura kesiyor.

paketin üstünde 40 hong kong doları yazıyodu benimkinde. aynı anda gift te yazıyor.

sanırım hepsinde öyle yazıyor.

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keokihamni
    keokihamni's avatar
    Erkek

Çinliler olayı çözmüş zaten.Sen daha sormadan onlar vergiden ve hediye olarak gönderceklerinden bahsediolar.Ama ne getirirsen getir herşey gümrük memuruna bağlı.Yanlız hangi siteden alışveriş yapıyosun bilmiyorumda alibaba gibi paranı teminata alamayacağın bir siteyse dikkatli ol derim.Beni bir kere kazıkladı herifler ondan sonra daha titiz davranıyorum..

hayalleri yüzdürmek!!!! "refere refere finish please" Kova Yaşar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

gümrük memuru dediğiniz şahız pc den ve bilgisayardan bi habermi yaşıyor :D

sadece tolerans

ptt dışıdaki kargolar x bir urunde sıze kafayı takarsa ne kadar bekletırse o kadar yer kırası alıyor ve bu daima ürünün cok üstünde bir fiyat. yani sorun çıkması adamların her türlü işine geliyor.

ptt de sabit 2 tl

http://profil.gittigidiyor.com/kady
Toplam Hit: 1762 Toplam Mesaj: 9